Cum arată fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Fanii au fost în extaz!

23.06.2022, 11:28
Cum arată fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Fanii au fost în extaz!
Cum arată fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Fanii au fost în extaz!

Liviu Vârciu, în vârstă de 41 de ani, a publicat în mediul online, o fotografie cu fiica sa cea mare, Carmina. Aceasta este o domnișoară foarte frumoasă, care atrage imediat atenția. Imaginea cu artistul și fata sa cea mare a adunat numeroase like-uri, dar și comentarrii din partea celor care îi urrmăresc activitatea în mediul online.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Cum arată fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Au curs mesajele de la internauți

Pe contul său de socializare, Liviu Vârciu a postat o imagine în care apare alături de fiica sa cea mare, Carmina, care este o domnișoară foarte atrăgătoare. ”A mea copilă!❤️❤️❤️❤️”, a notat artistul în dreptul fotografiei cu Carmina.
Postarea a primit numeroase apreciei, dar și comentarii din partea internauților:  ”Moșule, ce tânăr ești !! Să-ți traiasca, să fie sănătoasă norocoasă și fericită”, ”E superbă”, ”Își seamănă leit”, ”Foarte frumoasă”, ”Să ai grijă și de ea să o ajuți dacă are nevoie, să te mândrești și de ea, e foarte frumoasă”, ”Frumoasă ca și tăticu”, ”Vă seamănă bine frumoasa domnișoară”, ”Superbă”, ”O domnișoară frumoasă și un tată celebru”, ”Superbă, seamănă cu tati”, ”Doamne, Liviu, cât e de frumoasă”, ”Foarte frumoasă”, ”Mulți te-ar vrea de socru”.

Ce spune Liviu Vârciu despre nunta cu Anda Călin

Liviu Vârciu a vorbit despre nunta cu Anda Călin. Acesta a explicat că partenera lui de viață nu-și dorește o nuntă grandioasă. De asemenea, Liviu Vârciu a spus, pentru playtech.ro, că nu concepe să facă nunta în aștă țară decât România. ”Doamna mea nu vrea nuntă în locație de cinci stele, grandioasă, ci singură, pe plajă. Bine, cu mine, că nu are cu cine altcineva să se mărite… Discutăm despre nuntă de când ne-am cunoscut. Încă nu am căzut de comun acord, dacă va fi nuntă cu invitați sau fără. Când vom cădea de acord, o vom face”, a declarat Liviu Vârciu.

”Eu sunt român, îmi iubesc țara. Nu vreau și nu-mi fac nunta în altă parte decât în România”, a completat artistul.

citește și...