Cum arată bărbatul ideal pentru Denise Rifai. ”Trebuie să fie tot ce nu sunt eu”

24.11.2022, 17:14
Cum arată bărbatul ideal pentru Denise Rifai. ”Trebuie să fie tot ce nu sunt eu”
Cum arată bărbatul ideal pentru Denise Rifai

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări”, de la postul de televiziune Kanal D, a dezvăluit cum ar trebui să fe bărbatul de lângă ea. Vedeta, în vârstă de 37 de ani, știe exact ce anume își dorește de la partenerul de cuplu. ”Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu”, a declarat Dense Rifai la o emisiune online.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

În ceea ce privește viața personală, Denise Rifai nu a fost căsătorită și nu are copii. Prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mhai Ghiță”, Dense Rifai a explicat cum ar trebui să arate bărbatul de lângă ea.

Cum arată bărbatul ideal pentru Denise Rifai. ”În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine”

„Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață. Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele. Bărbatul trebuie să-mi ofere protecție. În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine. Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul. Dacă el vrea să fie orientat înspre tine el este, dacă nu el pleacă. Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine”, a detaliat Denise Rifai, relatează click.ro.

„Am suferit pentru că nu am fost suficient de înțeleaptă atunci să înțeleg că acele povești nu erau pentru mine, că au fost experiențe din care eu trebuie să învăț.(…) La fiecare despărțire eu am suferit, eu fiind o femeie clasică, loială, de casă, pregătită pentru o iubire. (…) Eu când mă pun într-o poveste mă pun cu tot ce sunt eu. Ulterior îmi dau seama că nu e ce trebuie”, a adăugat prezentatoarea TV.

citește și...