De ce nu a devenit Denise Rifai mămică până la 37 de ani. ”Am fost concentrată pe carieră”

22.11.2022, 14:48
De ce nu a devenit Denise Rifai mămică până la 37 de ani. ”Am fost concentrată pe carieră”
De ce nu a devenit Denise Rifai mămică până la 37 de ani

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări”, de la postul de televiziune Kanal D, a dezvăluit care este motivul pentru care nu a devenit mămică până la 37 de ani, deși iubește foarte mult copiii și își dorește unul. ”Am fost concentrată pe carieră”, a declarat vedeta de televiziune în cadrul unei emisiuni online.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

În ceea ce privește viața personală, Denise Rifai nu a fost căsătorită și nu are copii. Despre motivul pentru care nu a devenit încă mămică până la vârsta de 37 de ani a făcut aceasta declarații la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

De ce nu a devenit Denise Rifai mămică până la 37 de ani. ”Dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc”

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc”, a explicat Denise Rifai, transmite click.ro.

Denise Rifai a vorbit și despre părinții săi. Tatăl vedetei este de origine arabă și este din Iordania, în timp ce mama este româncă.

„Pentru că vorbim de regimul Ceaușescu, nu aveau voie să se căsătorească de regulă româncele cu cetățeni arabi. Aveau permisiune, urmau să primească acest document pe care se puteau căsători dacă apărea un copil. (…) O fată dintr-o lume arabă devine liberă pentru că se naște pe pământ european. E foarte greu să te naști într-o familie mixtă, unde amândoi sunt puri. El, un arab pur și bărbat pur, și ea, o femeie pură și o creștină pură. (…)Eu sunt o femeie arabă într-o lume creștină, într-o lume liberă”, a mai spus moderatoarea TV.

citește și...