Schimbare radicală de look pentru Diana Dumitrescu. E total transformată!

16.10.2020, 10:55
Schimbare radicală de look pentru Diana Dumitrescu. E total transformată!
Schimbare radicală de look pentru Diana Dumitrescu. E total transformată!

Diana Dumitrescu și-a luat prin surprtindere fanii cu transformarea de look prin care a trecut.

Diana Dumitrescu a decis să își schimbe look-0ul. Aceasta a trecut printr-0 transformare radicală. Vedeta a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori foarte scurte.

”Freza mea nouă cere selfie-uri! ???”, a notat Diana Dumitrescu pe contul său de socializare.

Imediat ce au văzut-o, internauții au reacționat.

”Frumoasă tunsoare”, ”Îți stătea mult mai bine cu părul lung. Această coafură te îmbătrânește”, ”Ești minunată”, ”Îți stă super bine”, ”Nuuuu. Erai mai faină cu părul lung”, ”Ție oricum îți stă bine”, ”Erai mult mai frumoasă cu părul lung”, ”Nu cred că te-ai tuns așa”, ”Super cool și sexy”, ”Te schimbă total, parcă nu ești tu”, ”În prima secundă nu te-am recunoscut!”, ”Ce schimbare! Wow! Îți stă super”, au comentat internauții.

Diana Dumitrescu a trecut prin momente dificile

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

Vedeta a mărturisit, pentru publicația Formula AS, că i-a fost foarte greu după divorțul de primul ei soț. De asemenea, a trecut prin momente dificile și după ce a rămas fără job.

”Am jucat enorm în serialele produse de MediaPro Pictures. Ajunsesem o actriţă foarte populară, m-am măritat şi eram fericită… După o vreme însă, într-un timp destul de scurt, toată fericirea asta s-a năruit. Am divorţat, la MediaPro s-au sistat toate producţiile de seriale şi n-am mai avut de lucru, iar pentru că eu fusesem un om corect şi respectasem regulile, adică orice legătură cu „exteriorul” să se facă prin inter­mediul pr-ilor, nici nu aveam cunoştinţe în lumea filmului ori a teatrului, astfel încât să mă repliez rapid, să merg la alte cas­tinguri, să contactez alţi regizori ori producători… Uite-aşa, în modul cel mai neaşteptat, m-am trezit iar într-o situaţie critică: nu mai aveam serviciu, nu mai aveam bani, mi-era greu să-mi plătesc până şi chiria”, a declarat Diana Dumitrescu.

citește și...