Oana Roman, dezvăluiri din copilărie. ”Mi-o mai luam cu cureaua sau mă închidea în cămară”

15.10.2020, 10:01
Oana Roman, dezvăluiri din copilărie. ”Mi-o mai luam cu cureaua sau mă închidea în cămară”
Oana Roman, dezvăluiri din copilărie. ”Mi-o mai luam cu cureaua sau mă închidea în cămară”

Oana Roman și-a amintit de vremurile când era copil și când primea câte o corecție de la părinții săi pentru că făcea boacăne.

Oana Roman a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, și a povestit cum a avut de suferit pentru micile boacăne pe care le-a făcut în copilărie.

Vedeta a mărturisit că a avuit parte de o educație foarte strictă din partea părinților ei, Mioara Roman și Petre Roman, fostul premier al României.

”Pe vremea mea era altfel cu parenting-ul, ai mei nu-și prea arătau dragostea, dar am fost un copil foarte iubit. Am fost mereu o familie atipică, datorită educației. Mama era un model pentru, era acea persoană care reușise să facă atâtea lucruri. Eu mă miram și când luam masa cu mama, iar tata a fost obsedat mereu de curățenie și eu aveau mereu o problemă, căci camera mea era mereu dezordonată.

La noi nu exista să trecem peste, greșeai, plăteai! Nu îmi era frică de el, dar era o autoritate pe care o respectam, plus că aveam și o guvernantă rusoaică, care mi-a fost ca o bunică. Eu când mă duceam la joacă, mai întârziam și-l găseam pe tata transfigurat de frică când mă întorceam acasă și mi-o mai luam cu cureaua sau mă închidea în cămară, de atunci nu pot sta în locuri închise. Dar eu niciodată nu mă plângeam la nimeni, ai mei nu dormeau cu mine niciodată, nu mă duceau la școală și nici nu făceau lecții cu mine niciodată, doar la Cici, guvernanta, mă mai guduream”, a declarat oana Roman, potrivit spynews.ro.

”Așa m-au educat ei, ca să mă responsabilizeze. Și la facultate, am plecat doar cu o valiză și când am simțit că nu mai pot, l-am sunat pe tata și mi-a zis că dacă nu sunt capabilă de mai mult să vin acasă, că văd ei ce fac cu mine. Așa m-a ambiționat și astfel am terminat prima, dar lui I s-a părut asta un lucru normal, nu l-a impresionat”, a adăugat ea.

Oana Roman: ”Am căzut în depresie când tata a ajuns la guvernare”

Vedeta a mai povestit că a trecut printr-o perioadă de depresie când tatăl său, Petre Roman, a ajuns la guvernare, simțindu-se abandonată.

”Până la urmă am avut o copilărie frumoasă și nu le-am reproșat nimic niciodată, dar am picat în depresie atunci când tata a ajuns la guvernare și toată atenția lui și a mamei mele s-au îndreptat acolo, iar eu m-am simțit abandonată. Aș fi dat orice atunci pentru atenția lor”, a mai detaliat Oana Roman.

citește și...