FOTO / Adelina Pestrițu s-a confesat. Câte operații estetice are

30.04.2020, 14:03
FOTO / Adelina Pestrițu s-a confesat. Câte operații estetice are
FOTO / Adelina Pestrițu s-a confesat. Câte operații estetice are

Adelina Pestrițu a vorbit deschis cu fanii săi, cărora le-a dezvăluit câte operații estetice și-a făcut.

Adelina Pestrițu este o fostă asistentă de televiziune. Este căsătorită cu Virgil Șteblea, împreună cu care are o fetiță, Zenaida.. Adelina Pestrițu a mai fost măritată o dată, cu binecunoscutul artist Liviu Vârciu.

Aflată în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, Adelina Pestrițu ține constant legătura cu fanii săi, pe rețelele de socializare.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Adelina Pestrițu a dezvăluit câte operații estetice are.

„Am două operaţii estetice. Rinoplastie şi augmentare mamară și un mic retuş la buze, care evident nu se încadrează în categoria operaţii”, a afirmat bruneta, potrivit revistei Unica.

Vedeta a afirmat că abia așteaptă să ajungă la un salon de înfrumsețare după ce va trece pandemia.

”După aceea, probabil o să mă mut într-un salon de înfrumuseţare să revin la forma de dinaintea izolării de aproape cinci săptămâni, în cazul nostru. Mi-e dor de nişte unghii aranjate, totuşi, de un profesionist şi de mâinile prietenului meu Adrian Perjovschi prin păr. Mi-e dor de mine şi de viaţă pe care o aveam înainte”, a spus Adelina Pestrițu.

citește și...