Câți bani a câștigat Andreea Mantea din televiziune. ”Nu am știut să îi prețuiesc”

27.12.2021, 16:31
Câți bani a câștigat Andreea Mantea din televiziune. ”Nu am știut să îi prețuiesc”
Câți bani a căștigat Andreea Mantea din televiziune. ”Nu am știut să îi prețuiesc”

Andreeea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a făcut dezvăluiri la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a vorbit deespre câștigurile sale din televiuziune. ”Puteam să am foarte mulți bani, clar nu m-a dus capul să îi strâng. Am vrut afaceri. Am câștigat foarte mulți, însă nu am știut să-i prețuiesc”, a explicat bruneta.

Andreea Mantea are o carieră imperesionantă în televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Mantea a vorbit despre căștigurile sale din televiziune, afirmând că a câștigat mulți bani, însă nu a știut să îi prețuiască.

Câți bani a câștigat Andreea Mantea din televiziune. ”Și mare greșeală am făcut pentru că încet-încet am ajuns să apelez la credite și chiar dacă am un salariu bun”

“Așa cum spuneam, puteam să am foarte mulți bani, clar nu m-a dus capul să îi strâng. Am vrut afaceri. Am castigat foarte mulți, însă nu am știut să-i prețuiesc. N-am știut să am grija să mă feresc de tot felul de capcane, n-am știut să îmi găsesc o contabilă bună. Am crezut în tot ce zboară, am preferat să ajut extrem de mulți oameni. Pe mine nu mă interesa, am o casa, am căldură, oamenii ăștia nu au căldură, nu au ce să mănânce, lasă că le dau lor”, a declarat Andreea Mantea, potrivit kanald.ro.

”Au fost n motive să renunț la banii pe care îi câștigam gandindu-mă că sunt atât de tânără și că am o viață înainte și că am doua mâini și doua picioare că pot să am orice job și că pot câștiga bani și că nu e musai să îmi pun bani deoparte. Și mare greșeală am făcut pentru că încet-încet am ajuns să apelez la credite și chiar daca am un salariu bun, eu tot aleg să fac un credit și spun și de ce, nu pot să strâng bani. Daca strâng bani pentru altcineva pot, daca îi strâng pentru mine, da, nu pot. Da, mă opresc”, a adăugat aceasta.

citește și...