Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat că va deveni tată de băiețel pentru a treia oară. ”A fost ceva între agonie și extaz”

30.03.2021, 16:51
Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat că va deveni tată de băiețel pentru a treia oară. ”A fost ceva între agonie și extaz”
Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat că va deveni tată de băiețel pentru a treia oară. ”A fost ceva între agonie și extaz”

Adela Popescu a dezvăluit cum a reacționat soțul ei, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, în momentul în care a aflat că va fi tată de băiețel pentru a treia oară.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Într-un interviu pentru revista Viva, Adela Popescu a dezvăluit cum a reacționat partenerul ei de viață în momentul în care a aflat că va fi tată de băiat pentru a treia oară.

”Am aflat printr-un telefon. A fost ceva între agonie și extaz pentru Radu. Eu eram foarte fericită. Știam de la început că va fi băiat, și gândul ăsta îmi dădea furnicături pe șira spinării de încântare”, a spus Adela Popescu. Radu Vâlcan a completat: ”Ne-am dorit foarte mult un al treilea copil, era doar o chestiune de timp. Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante. Cu siguranță, doar părinții înțeleg ce zic”.

Cum se simte graviduța Adela Popescu

Adela Popescu a mărturisit că sarciuna decurge cât se poate de bine.

”Mă simt și m-am simțit minunat. Nu am avut nicio problemă până acum. Decizia de a mă retrage atât de repede a avut legătură cu tot contextual pandemic, cu dorința de a proteja sarcina și pe cei de lângă mine. În platoul emisiunii vin zilnic foarte mulți oameni, așadar mă expuneam mult. Pe de altă parte, în cinci ani am fost gravidă de trei ori și am alăptat foarte mult. Am nevoie să îmi conserv energia vitală pentru ce urmează. Chiar dacă eu sunt genul care trage mult, consider că e înțelept că mi-am dat timp acum să dorm mai mult și să stau pur și simplu”, a mai declarat Adela Popescu pentru sursa citată.

”Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit”, a adăugat vedeta.

citește și...