Cum a reacționat Irina Columbeanu după ce a primit cartea scrisă de tatăl ei. ”Pe mine m-a impresionat, cât de organizată e”

11.01.2022, 17:07
Cum a reacționat Irina Columbeanu după ce a primit cartea scrisă de tatăl ei. ”Pe mine m-a impresionat, cât de organizată e”
Cum a reacționat Irina Columbeanu după ce a primit cartea scrisă de tatăl ei. ”Pe mine m-a impresionat, cât de organizată e”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a explicat cum a reacționat fiica sa și a Monicăi Gabor, irina, în momentul în care i-a trimis cartea pe care și-a lansat-o de curând. ”Pe mine m-a impresionat, cât de organizată e”, a mărturisit Irinel Columbeanu despre fiica sa. Acesta a afirmat că își dorește ca fosta sa soție să fie prezentă la lansarea celui de-al doilea colum al cărții sale.

Irinel Columeanu a dezvăluit că le-a trimis Irinei și Monicăi cartea pe care a lansat-o de curând.  Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, și-a lansat recent cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care face, printre altele, dezvăluiri și despre celebrele sale iubite. De-a lungul anilor, acesta a avut relații cu femei celebre, printre acestea numărându-se Anna Lesko și Romanița Iovan, dar și altele.

Omul de afaceri a povestit, pentru wowbiz.ro, cum a reacționat fiica sa după ce a primit volumul scris de el.

Cum a reacționat Irina Columbeanu după ce a primit cartea scrisă de tatăl ei. ”Deși are foarte mult de învățat, a zis că abia așteaptă să o citească”

”Irina a început să o citească încă de seara de când a ajuns la ea. Mi-a citit cu voce tare în telefon, primele cuvinte sunt în franceză, limbă pe care o cunoaște și ea. Ce m-a frapat pe mine a fost faptul că, deși are foarte mult de învățat, a zis că abia așteaptă să o citească, pentru că are 40 de minute libere, înainte de culcare. Pe mine asta m-a impresionat, cât de organizată e ea”, a spus Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a mai dezvăluit că a invitat-o pe fosta sa soție, Monica Gabor, la lan sarea celei de-a doua cărți a lui: “I-am spus Monicăi să vină și ea la lansarea celei de-a doua cărți, care are loc în februarie. Și normal ar fi, fiindcă figurează și ea în acest cel de-al doilea volum, să vină. E chiar personajul principal. Și dacă vine ea, poate vine și Irina, dar mi-am dat seama că are școală. Mie mi-ar plăcea să vină, dar nu vreau să le încurc programul. Sunt convins că și ele își doresc să vină, dar acum să vedem dacă va fi posibil”.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre mariajul cu Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune. ”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...