Jean Paler, ironii la adresa lui Irinel Columbeanu. ”A avut bani și d-aia a avut femei”

15.12.2021, 11:51
Jean Paler, ironii la adresa lui Irinel Columbeanu. ”A avut bani și d-aia a avut femei”
Jean Paler, ironii la adresa lui Irinel Columbeanu. ”A avut bani și d-aia a avut femei”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a scris o carte despre marile lui iubiri. Actorul Jean Paler, în vârstă de 68 de ani, a făcut comentarii acide la adresa omului de afaceri, lăsând să se înțeleagă că acesta a avut parte de compania multor femei din cauza averii. ”A avut bani și d-aia a avut femei” , a spus artistul.

Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, își lansează cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care face dezvăluirti despre celebrele sale iubite. De-a lungul anilor, acesta a avut relații cu femei celebre, printre acestea numărându-se Annna Lesko și Romanița Iovan, dar și altele.

La aflarea veștii despre cartea lu Irinel Columbeanu, actorul Jean Paler a făcut câteva comentarii acide la adresa omului de afaceri.

Jean Paler, ironii la adresa lui Irinel Columbeanu. ”Eu nu am avut bani, dar am avut lipici Super Glue”

”Nu știu ce să zic, poate că și eu voi scrie o carte despre iubitele mele, singurul impediment e că nu le mai țin minte pe toate. O să fac o listă înainte și abia după aceea mă pun pe povestit. Diferența dintre mine și Irinel e că el a avut bani și d-aia a avut femei, în timp ce eu nu am avut bani, dar am avut lipici Super Glue!”, a declarat Jean pelr pentru playtech.ro.

”Nu cred că o face pentru bani, ci să se dea mare, căci, la înălțime… no comment !”, a mai spus actorul despre cartea lansată de Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu  a fost căsătorit cu Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune. ”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...