Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu după ce acesta și-a lansat cartea. ”I-am spus că o să i-o trimit prin curier îndată, însă nu a vrut”

18.12.2021, 11:50
Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu după ce acesta și-a lansat cartea. ”I-am spus că o să i-o trimit prin curier îndată, însă nu a vrut”
Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu după ce acesta și-a lansat cartea. ” I-am spus că o să i-o trimit prin curier îndată, însă nu a vrut”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a scris o carte despre femeile din viața sa – „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Acesrta a dezvăluit cum a reacționat fiica sa și a onicăi Gabor în momentul în care a aflat că și-a lansat volumul respectiv. ”I-am spus că o să i-o trimit prin curier îndată, însă nu a vrut”, a dezvăluit afaceristul.

Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, și-a lansat cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care face dezvăluiri despre celebrele sale iubite. De-a lungul anilor, acesta a avut relații cu femei celebre, printre acestea numărându-se Anna Lesko și Romanița Iovan, dar și altele.

Afaceristul a dezvăluit cum a reacționat fiica sa, Irina, după ce a aflat că acesta și-a lansat cartea.

Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu după ce acesta și-a lansat cartea. ”Mi-a spus că vrea să o comande și să o cumpere”

Irinel Columbeanu a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că Irina, fiica lui, i-a spus că nu vrea să îi trimită cartea prin curire, ci vrea să o cumpere ea: “M-a sunat și mi-a spus că vrea și ea o carte de-a mea să o citească. I-am spus că o să i-o trimit prin curier îndată, însă nu a vrut. Mi-a spus că vrea să o comande și să o cumpere”.


“Și Monica m-a întrebat cum să facă și ea ceva pentru mine și i-am sugerat să procedeze precum Irina, să facă postări pe rețelele de socializare. Încă nu am văzut nimic, probabil urmează”, a mai declarat afaceristul.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre mariajul cu Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune. ”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...