Cum a prezis Carmen Harra despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion! Ce spunea despre cuplul lor

09.06.2020, 23:08
Cum a prezis Carmen Harra despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion! Ce spunea despre cuplul lor
Carmen Harra a spus că relația lor nu va dura

În urmă cu cinci ani, Carmen Harra făcea previziuni șocante despre cuplul Răzvan Simion-Lidia Buble.

Clarvăzătoarea mărturisea că prezentatorul tv și mai tânăra lui iubită nu vor rămâne împreună, iar iubirea lor se va destrăma în timp. Carmen Harra a prevestit că Răzvan Simion și solista nu sunt suflete pereche.

Carmen Harra a spus că relația lor nu va dura

‘Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional. Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili. El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat.

El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el. Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor. Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta, el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc’, a spus Carmen Harra când abia se aflase că Răzvan Simion formează un cuplu cu Lidia Buble, notează Libertatea.

Răzvan Simion suferă după despărțirea de Lidia

Așa s-a și întâmplat! Zilele trecute, Răzvan Simion a confirmat că s-a despărțit de Lidia Buble, printr-un mesaj dureros pe rețelele de socializare. La nicio zi, matinalul de la Antena 1 a șters anumite pasaje din descriere, iar la scurt timp a decis să elimine fotografia cu Lidia Buble de pe contul său.

‘Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni’, scrisese inițial Răzvan Simion.

citește și...