De ce s-au despărțit, de fapt, Răzvan Simion și Lidia Buble! Motivele care au dus la ruperea relației

08.06.2020, 14:22
De ce s-au despărțit, de fapt, Răzvan Simion și Lidia Buble! Motivele care au dus la ruperea relației
Adevăratele motive pentru care Răzvan Simion și Lidia Buble au rupt relația 

Duminică seară, 7 iunie, Răzvan Simion a surprins pe toată lumea după ce a confirmat, printr-un mesaj pe Instagram, despărțirea de Lidia Buble. Zvonurile că relația celor doi s-a destrămat au apărut în urmă cu câteva luni, însă ambii au preferat să nu ofere declarații în acest sens.

Cel care a spart gheața a fost prezentatorul de la Antena 1, care se pare că ar suferi enorm în urma despărțirii de Lidia Buble. Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2015, la scurt timp după ce Răzvan a divorțat de mama copiilor săi, Diana.

Adevăratele motive pentru care Răzvan Simion și Lidia Buble au rupt relația

La vremea respectivă, artista a fost acuzată că i-a destrămat familia prezentatorului tv, făcând orice pentru a-l aduce lângă ea. În schimb, Lidia preciza că nu se consideră vinovată cu nimic în separarea celor doi. Pe de altă parte, tatăl său, Viorel Buble, nici nu a vrut să audă de relația lor în ultimii ani.

‘Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu ştiu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situaţia. Sunt unsă cu toate alifiile şi reuşesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bună’, spunea ea pentru Libertatea, în 2017.

Deși toți credeau că se vor căsători la un moment dat, iată că inevitabilul s-a produs! Vedeta Antena 1 a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu solista.

‘Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni’, a fost mesajul lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit de câteva luni

Potrivit informațiilor publicate de cei de la Impact.ro, relația celor doi a început să se strice de câteva luni. Apropiații prezentatorul tv susțin că Răzvan Simion a făcut eforturi uriașe pentru a-i intra în grații Lidiei. Din păcate, iubirea dintre cei doi s-a transformat în prietenie, iar Lidia Buble a plecat deja din casa lui. Artista ar fi fost cea care a încetat să mai simtă ceva pentru Răzvan.

‘De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie.

Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan. Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere’, au declarat prietenii fostului cuplu, pentru sursa citată mai sus.

citește și...