Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum a sărbătorit artista după ce Răzvan Simion a anunțat că s-au despărțit

09.06.2020, 14:25
Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum a sărbătorit artista după ce Răzvan Simion a anunțat că s-au despărțit
Lidia Buble și-a sărbătorit ziua de naștere

Lidia Buble a împlinit 27 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mare! Deși toată lumea aștepta ca ea să aibă o reacție după ce Răzvan Simion a anunțat despărțirea, iată că artista și-a uimit fanii.

Pe rețelele de socializare, Lidia Buble le-a arătat fanilor ce surpriză i-au făcut prietenele sale în miez de noapte. Din imaginile postate, solista nu dădea impresia că ar suferi prea mult după despărțirea de prezentatorul tv.

Lidia Buble și-a serbat ziua de naștere

Lidia Buble s-a arătat încântată de petrecerea organizată de prietenele ei și a fost toată numai un zâmbet.

‘Vreau să vă spun că am cel mai bun tort ever. Dacă am tortul ăsta de ziua mea nu îmi mai trebuie nimic. Mulțumesc, fetelor. Vă iubesc’, a spus Lidia Buble.

Tot pe Instagram, Lidia Buble s-a filmat în timp ce dansa lasciv îmbrăcată într-o ținută sexy, semn că problemele din viața personală nu o afectează.

Anul trecut, Lidia Buble își serba ziua de naștere alături de iubitul ei. De altfel, prezentatorul tv i-a făcut cadou și o mașină în valoare de peste 30.000 de euro. Solista a primit un bolid de lux, un Mustang de culoare roșie.

S-a despărțit de Răzvan Simion

Duminică, 7 iunie, Răzvan Simion a confirmat că s-a despărțit de Lidia Buble, după 5 ani de relație.

‘Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni’, a fost mesajul acestuia.

Problemele între cei doi ar fi început în urmă cu câteva luni, iar artista a preferat să plece din casa lui Răzvan.

‘De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat.

A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult’, au mărturisit surse din apropierea celor doi pentru Impact.ro.

citește și...