De cât timp nu mai locuiau împreună Lidia Buble și Răzvan Simion! Unde s-a mutat artista

08.06.2020, 15:55
De cât timp nu mai locuiau împreună Lidia Buble și Răzvan Simion! Unde s-a mutat artista
Apropiații lor au mărturisit că Răzvan Simion și Lidia Buble nu se mai înțelegeau de luni bune

Este oficial! Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble. Prezentatorul tv de la Neatza a confirmat duminică, 7 iunie, că s-a despărțit de solistă, însă separarea dintre cei doi ar fi avut loc cu ceva timp în urmă.

Zvonurile că cei doi nu sunt împreună au apărut încă din perioada de izolare! La vremea respectivă, solista a preferat să meargă să locuiască la părinții ei la Deva.

Lidia mărturisea că a venit să își ajute părinții, pentru că tatăl ei e bolnav. Se pare că lucrurile între ea și Răzvan Simion scârțâiau încă de pe atunci.

Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai locuiesc împreună de mai bine de 2 luni

‘Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru’, declara Lidia.

Un alt detaliu care trăda despărțirea lor a fost faptul că Răzvan Simion și Lidia Buble nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. În plus, blondina a preferat să șteargă toate pozele în care poza fericită alături de prezentatorul tv. Imaginele cu Răzvan au fost înlocuite de cele cu surorile sale și restul familiei.

Apropiații lor au mărturisit că Răzvan Simion și Lidia Buble nu se mai înțelegeau de luni bune, iar solista ar fi fost cea care a decis să ia o pauză.

Lidia Buble nu-l mai iubește pe Răzvan Simion

‘De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie’, au declarat prietenii fostului cuplu pentru Impact.ro.

După ce Răzvan Simion a anunțat că nu se mai iubește cu Lidia Buble, artista a avut și o primă reacție. Pe contul ei de Instagram, aceasta a publicat o filmare cu luna de pe cer, iar pe fundal se putea auzi versurile piesei sale, ‘Doar tu și eu și luna’.

citește și...