Cum a început povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley. ”Așa l-am agățat”

13.12.2022, 16:00
Cum a început povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley. ”Așa l-am agățat”
Cum a început povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, a povestit, la podcastul realizat de Horia Brenciu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și Smiley, în vârstă de 39 de ani. ”Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat”, a detaliat vedeta. Gina Pistol și Smiley au împreună o fetiță, Josephine.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Expres”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a revent la cârma show-ului culinar ”Chefi la cuțite” în cel de-al zecelea sezon.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Prezentă la podcastul ”Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu, Gina Pistol a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Smiley, în urmă cu șapte ani.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley. ”Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore”

”Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. (…) „Vrei să-ți fac? Când mă întorc în Bucureși îți fac””, a detaliat Gina Pistol, notează click.ro.

„I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a mai spus aceasta.

citește și...