Cristian Boureanu, executat silit de fosta soție! Averea fostului parlamentar este în pericol

23.10.2019, 14:32
Cristian Boureanu, executat silit de fosta soție! Averea fostului parlamentar este în pericol
Cristian Boureanu, executat silit de fosta soție! Averea fostului parlament este în pericol

Cristian Boureanu, executat silit de fosta soție! Fostul parlamentar se confruntă cu mari probleme în ultima perioadă. Cristian Boureanu a fost acuzat de ultraj și obligat să plătească despăgubiri primei sale soții, însă acum s-a trezit cu conturile blocate.

Cristian Boureanu, executat silit de fosta soție! Averea fostului parlamentar este în pericol

Mama fiicei lui Boureanu a obținut executarea silită a acestuia, deși în trecut mai solicitase despăgubiri de un leu, pentru că fusese calomniată.

‘Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, în oricare dintre formele prevăzute de lege, a dispoziţiilor titlului executoriu. Executorie. Fără cale de atac’, au decis judecătorii.

Conform ultimei declarații de avere completată în 2012,  Cristian Boureanu deținea mai multe bunuri de valoare și 19 terenuri în Bucureşti şi judeţul Ilfov. Mai avea o colecţie de obiecte de uz casnic din argint estimată la 45.000 de euro și bijuterii şi ceasuri în valoare de 380.000 de euro. În plus, Boureanu era acționar la cinci firme şi avea datorii de peste 4 milioane de euro. Datorii provenite din credite luate în perioada 2006-2011.

Pentru că nu era de ajuns că a fost executat silit de fosta soție, conturile bancare ale lui Cristian Boureanu au fost atacate și de Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale Sector 3. Instituția a obținut executarea silită a milionarului.

Cristian Boureanu a fost dat în judecată de polițistul pe care l-a bătut pe stradă

În trecut, Boureanu a fost dat în judecată de polițistul Ovidiu Andrei, pe care l-a bătut, în plină stradă. Omul legii a cerut daune morale de 200.000 de euro, însă judecătorii au stabilit doar 7.000 de euro.

Anul acesta în mai, fostul soț al Valentinei Pelinel a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Actuala lui iubită, Laura Dincă, a plătit o amendă penală de 2000 de lei, pentru mărturuie mincinoasă.

Tot în acest scandal, Boureanu a mai fost obligat să plătească 7.000 de lei cheltuieli judiciare către stat, dar și să facă muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare, timp de 90 de zile.

Sursa: Spynews.ro

citește și...