Cum a început povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. ”Înnebuneam când apărea”

06.04.2021, 17:03
Cum a început povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. ”Înnebuneam când apărea”
Cum a început povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. ”Înnebuneam când apărea”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au povestit cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de iubire.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Cei doi au povestit despre cum a început povestea lor de dragoste într-un interviu pentru revista Viva.

Cum a început povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. ”Mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu”


Relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan a început în anul 2010. ”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea”, a povestit Radu Vâlcan.

Despre primul săut cu Adela Popescu, Radu Vâlcan a spus: ”Aaa, sărutul acela „furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt?”.

Întrebată dacă nu i-a fost teamă de faima de cuceritor pe care o avea Radu Vâlcan atunci când s-au cunoscut, Adela Popescu a explicat: ”Ba da, sigur că m-am gândit la asta, mai ales că fusesem avertizată și era recunoscut pentru asta. Dar l-am perpelit până am fost absolut convinsă că e pe viață”.

citește și...