Cum a fost mutarea Antoniei din America în România. ”Aproximativ un an mi-a fost destul de greu să mă integrez”

25.07.2022, 11:25
Cum a fost mutarea Antoniei din America în România. ”Aproximativ un an mi-a fost destul de greu să mă integrez”
Cum a fost mutarea Antoniei din America în România

Antonia Clara Iacobescu, cunoscută profesional ca Antonia, a povestit despre cum a fost pentru ea momentul în care s-a mutat din America, acolo unde a trăit ani de zile, în România. ”Aproximativ un an mi-a fost destul de greu să mă integrez, să mă acomodez”, a  mărturisit cântăreața, în vârstă de 33 de ani.

Antonia a locuit mulți ani în America, iar ulterior, când era adolescentă, s-a mutat în România.

Cântăreața a povestit, pentru revista Viva, cum a fost pentru ea mutarea și cât de greu i-a fost să se acomodeze în România.

Cum a fost mutarea Antoniei din America în România. ”Mi se părea totul gri, oamenii reci și încruntați, îngândurați mereu, complet diferit față de ceea ce eram eu obișnuită”

”Terminasem deja liceul când am plecat din America. În România, la ceva timp după ce am ajuns, am continuat să fac modelling (făceam deja din State, alesesem drumul acesta pentru a mă putea întreține) și apoi am început cariera muzicală, care, de fapt, era visul meu dintotdeauna. Aveam 18 ani atunci când am venit în România”, a declarat Antonia.


”A fost o trecere bruscă, deloc ușoară pentru mine, venisem într-un oraș unde aveam doar familia alături, fără prieteni, mi se părea totul gri, oamenii reci și încruntați, îngândurați mereu, complet diferit față de ceea ce eram eu obișnuită. A trecut ceva timp până să îmi fac prieteni și pot să spun că aproximativ un an mi-a fost destul de greu să mă integrez, să mă acomodez”, a completat artista.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea și are trei copii

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

 

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...