Cum a fost afectată Antonia de perioada de pandemie. ”Nu suntem singurii afectați din acest punct de vedere”

12.04.2022, 13:50
Cum a fost afectată Antonia de perioada de pandemie. ”Nu suntem singurii afectați din acest punct de vedere”
Cum a fost afectată Antonia de perioada de pandemie. ”Nu suntem singurii afectați din acest punct de vedere”

Cântăreața Antonia, în vârstă de 33 de ani, a explicat cum a fost pentru ea și familia sa perioada de pandemie de coronavirus care a afectat întreaga lume. ”Nu suntem singurii afectați din acest punct de vedere”, a declarat vedeta. De asemenea, artista a făcut declarații și despre cei trei copii ai săi: Maya, Dominic și Akim.

Antonia a acordat un interviu pentru click.ro, în care a făcut mai multe dezvăluiri legate de viața și familia sa.

Vedeta a vorbit despre perioada da pandemie de coronavirus, dar și despre cei trei copii pe care îi are.

Cum a fost afectată Antonia de perioada de pandemie. ”Cel mai afectați am fost că nu am avut concerte”

Întrebată dacă pandemia de coronavirus i-a afectat viața de familie, împiedicând-o să organizeze nunta cu Alex Velea și botezul celor doi băieți ai lor, Antonia a răspuns: ”Să știi că nu m-am gândit așa mult la acest aspect, până la urmă, nu suntem singurii afectați din acest punct de vedere. Mai degrabă, cel mai afectați am fost că nu am avut concerte, activitatea ne-a fost destul de limitată, la fel și copiii că nu au mers la școală și la grădiniță. Dar totul se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”.

Despre cei trei copii ai săi – Maya, care se află în Italia la tatăl ei, și Dominic și Akim, cântărteața a declarat: ”Maya petrece timp și în România, și în Italia, unde are școala. Țin legătura cu tatăl ei, pentru că ne dorim amândoi tot ce este mai bun pentru Maya. O vom susține în tot ceea ce își dorește să facă, dar simt că are înclinații spre partea artistică: îi place să cânte, să danseze. Le place mult și lor (nr. lui Dominic și Akim) să cânte, să danseze, sunt fascinați de tatăl lor și încearcă să îl imite, să fie ca el. Le place cu siguranță în lumina reflectoarelor. Dar timpul va decide ce vor face, dacă vor urma aceeași cale ca noi”.

Antonia și Alex Velea au trecut fiecare prin câte un divorț

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...