Cum a făcut bani Maria Constantin în trecut. ”Nu îmi e rușine să muncesc”

22.05.2021, 15:26
Cum a făcut bani Maria Constantin în trecut. ”Nu îmi e rușine să muncesc”
Cum a făcut bani Maria Constantin în trecut. ”Nu îmi e rușine să muncesc”

Interpreta de muzică populartă Maria Constantin a comentat pe marginea modului în care își câștiga existența cu ani în urmă.

Maria Constantin a fost vânzătoare la tarabă. După ce au existat comentarii răutăcioase la adresa ei, artista a ținut să explice că nu se rușinează cu lucrurile pe care le-a făcut în trecut. Totul a pornit de la comentariul unui internaut pe contul de so9cialiazare al actualului iubit al artistei, Robert Stoica. „Cum te-ai pricopsit frate cu asta care vindea turtă dulce la tarabă, în Constituției?!”, a fost comentariul respectiv.

Maria Constantin a făcut declarații la antena Stars despre trecutul său și despre cum și-a câștigat existența. „Și ce?! E o rușine să muncești? Nu contează. Da, frate, mie îmi place să vând turtă dulce. Vând orice. E important să vând și șă nu stau să cer bani de la altcineva și că mi-am câștigat singură existența. Nu contează că am vândut la tarabă, că am cântat, nu contează ce am făcut, dar mi-am câștigat singură existența și nu am cerut nimănui. Nu îmi e rușine să muncesc. Și mâine pot să mă duc la Constituției și să-mi pun o tarabă acolo. Pot să dau și cu mătura și cu sapa. Nu am căutat să-mi găsesc pe cineva și să aștept să-mi dea 100 de milioane ca să-mi cumpăr nu știu ce. Mie îmi place să muncesc și să-mi câștig banii cinstit. Din mesajele astea, majoritatea oamenilor sunt niște oameni frustrați care n-au ce face. Decât să-mi scrie mie mesaje, mai bine s-ar duce să-și găsească un job, să muncească, ceea ce fac și eu. (…) Sunt chiar mare șmecheră pentru că am vândut turtă dulce la târgul de Crăciun din Constituției, pentru că acolo nu intră oricine să vândă turtă dulce”, a spus cântăreața, potrivit revistei Viva.

Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Cei doi au fost invitați recent la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde au făcut declarații despre relația lor. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație. ”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...