Cum a cunoscut-o Bursucu pe Teo Trandafir. ”Ne-am sudat foarte tare prietenia în momentul în care eu am avut un accident”

22.03.2022, 12:53
Cum a cunoscut-o Bursucu pe Teo Trandafir. ”Ne-am sudat foarte tare prietenia în momentul în care eu am avut un accident”
Cum a cunoscut-o Bursucu pe Teo Trandafir. ”Ne-am sudat foarte tare prietenia în momentul în care eu am avut un accident”

Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu, are o relație de prietenie de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, cu care a moderat emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D. ”Ne-am sudat foarte tare prietenia în momentul în care eu am avut un accident”, a povestit Bursucu despre cum a început relația de prietenie cu Teo Trandafir.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a devenit cunoscut după ce a fost dansator și coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată în urmă cu câțiva an i de postul de televiziune Pro TV.

Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care a moderat-o alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta poate fi urmărit acum  la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Bursucu a mărturisit că îl leagă o frumoasă relație de prietenie cu teo Trandafir, de foarte mulți ani. ”Eram dansator, făceam dans sportiv de performanță și am semnat un contract acolo, la Majestic, aveau vara un program artistic, cred că fac și acum cu Anca Țurcașiu, care cântă și prezintă, plus mulți artiști. În anul acela, Teo a venit și a făcut o emisiune la mare exact la piscina de la Majestic, se numea “Vara ispitelor” și erau concurenți Cosmina Păsărin, Victor Slav sau Bogdan Vlădau. Și tot ea făcea Teo Show la Pro TV tot de la mare. Și uite așa ne-am împrietenit pentru că ei își făceau emisiunea ziua, iar seară veneau la terasă, avea o masă centrală. Noi aveam program artistic, dansam. Și după mai multe seri ne-au chemat să bem un pahar, am stat la o distracție și așa s-a legat prietenia. După, eu am ajuns în Pro TV în calitate de dansator și am ținut legătura permanent”, a povestit Bursucu, pentru click.ro, despre începutul relației de prietenie cu teo Trandafir, în urmă cu 20 de ani.

Cum a cunoscut-o Bursucu pe Teo Trandafir. ”Ea era singurul om care mă suna în fiecare zi, să mă întrebe dacă am nevoie de ceva”

Bursucu a mai dezvăluit că un accident pe care el l-a avut în urmă cu ani a sudat și mai mult relația dintre el și Teo Trandafir.

”Ne-am sudat foarte tare prietenia în momentul în care eu am avut un accident, s-a întâmplat în trupa de balet, mi-a căzut un coleg în cap dorind să sară peste mine, și-a dat seama că se duce peste fete și le lovește și a vrut să cadă în fața mea. Și mi-a căzut în cap, am ajuns la spitalul de Urgență, am avut guler cervical o lună jumătate, era să rămân paralizat de la gât în jos, a trecut. Iar ea era singurul om care mă suna în fiecare zi, să mă întrebe dacă am nevoie de ceva, dacă vreau dulce să-mi trimtă orice.

După o lună jumătate, când am avut nevoie să ies din casă, m-am dus direct în Buftea, să văd studiourile și colegii, eram la “Dansez pentru tine”. Și am ajuns acolo și când m-a văzut la marginea platoului, m-a chemat înăuntru și mi-a zis “ce faci mă, mai ești dansator, mai poți?”, ea știind ce pot, într-o săptămână urmând să scap de guler. Eram dansator în trupa lui Edi Stancu. Și mi-a zis să intru în horă să vadă dacă mai pot să dansez, și cu guler am dansat … Și toate lucrurile s-au legat, ea a plecat, eu am rămas în Pro. A fost un moment cumva când drumurle noastre s-au despărțit pînă într-o zi când și emisiunea “Dansez…” s-a terminat”, a spus acesta.

 

citește și...