Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu. ”A anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum”

19.04.2021, 16:25
Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu. ”A anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum”
Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu. ”A anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum”

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu fomează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Prezentatorul de televiziune a povestit, pentru revista Viva, cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu. ”Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum. Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus el.

Adela Popescu și-a amintit și ea de nunta lor: ”Am fost cel mai calm și optimist participant la nunta noastră. Când cu câteva zile înainte nimic nu părea să iasă cum trebuie, eu îi linișteam pe toți și le spuneam că va fi bine”.

Adela Popescu va fi mămică pentru a treia oară

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Adela Popescu a dezvăluit când va naște. Vedeta a mărturisit că ar vrea să nască natural.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci. Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație”, a detaliat prezentatoarea de televiziunea în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.

citește și...