Cum a ales Cristina Bălan numele fetiței pe care urmează să o aducă pe lume. ”Vine chiar de la frații mai mari”

23.10.2022, 13:04
Cum a ales Cristina Bălan numele fetiței pe care urmează să o aducă pe lume. ”Vine chiar de la frații mai mari”
Cum a ales Cristina Bălan numele fetiței pe care urmează să o aducă pe lume

Cântăreața Cristina Bălan, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată în șase luni. Vedeta și partenerul ei, Gabriel Bălan, de viață urmează să aibă o fetiță. Artista a dezvăluit  cum a ales numele bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. ”Vine chiar de la frații mai mari”, a explicat Cristina Bălan într-un interviu.

Cristina Bălan este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan a fost câștigătoarea de la concursul ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV, din anul 2015.

În plan personal, din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.  Acum, pe contul ei de pe o rețea de socializare, Cristina Bălan a anunțat că urmează să devină din nou mămică. Artista este însărcinată în șase luni și urmează să aducă pe lume o fetiță pentru care a ales deja numele: Nadeea Sofia. Despre cum a ales numele bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume a dart detalii artista pentru revista Viva.

Cum a ales Cristina Bălan numele fetiței pe care urmează să o aducă pe lume. ”Și-a primit ambele nume prin intermediul fraților ei”

”Fetița noastră și-a primit ambele nume prin intermediul fraților ei. Primul nume, ales de mine și cu acordul total al tatălui, a fost Sofia, pentru că gemenii au avut o perioadă lungă în care preferau un serial de desene animate numit Prințesa Sofia, apoi poveștile lor preferate de culcare, scrise de Leon Magdan, aveau ca personaj principal tot o fetiță numită Sofia”, a explicat Cristina Bălan.

”Numele exotic, Nadeea, este, de fapt, o formă a numelui Andreea. Băieții neputând să pronunțe numele unei prietene de familie, o strigau Nadeea, în loc de Andreea. Lucru care ne-a plăcut foarte mult și am hotărât să fie numele fetiței noastre. Nu am căutat în mod special să fie ceva unicat sau exotic, dar așa s-a întâmplat, de la sine. Plus că mi se pare minunat că numele vine chiar de la frații mai mari”, a mai spus aceasta.

citește și...