Cum a ajuns Simona Gherghe prezentatoare de știri în urmă cu 20 de ani. ”Aveam un sacou care statea pe mine ca pe gard”

15.04.2022, 13:52
Cum a ajuns Simona Gherghe prezentatoare de știri în urmă cu 20 de ani. ”Aveam un sacou care statea pe mine ca pe gard”
Cum a ajuns Simona Gherghe prezentatoare de știri în urmă cu 20 de ani. ”Aveam un sacou care statea pe mine ca pe gard”

Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, și-a amintit de debutul său ca prezentatoare de știri, în urmă cu 20 de ani. Aceasta le-a povestit fanilor săi din mediul online cum a auns în Capitală și cum a fost debutul său pe micile ecrane. ”Aveam un sacou care statea pe mine ca pe gard”, a mărturisit vedeta pe contul său de socializare.

Simona Gherghe este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta moderând numerroase emisiunea pe parcursul anilor. A fost prezentatoare de știri, a ajuns apoi să modereze emisiunea ”Acces Direct”, iar acum este prezentatoarea show-ului matrimonial ”Miresa”.

În ceea ce privește viața perrsonală, Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.  Vedeta și-a amintit de momentul în care a ajuns prezentatoare de știri la Antena 1 și aa dat detalii despre acest lucru pe contul său de socializare.

Cum a ajuns Simona Gherghe prezentatoare de știri în urmă cu 20 de ani. ”Pe 15 aprilie 2002, am prezentat primul meu jurnal de știri, în direct, la Antena 1”

”9 aprilie 2002. Am ajuns la Bucuresti, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu stiam orasul, caci ultima vizita aici fusese in decembrie 1989. Nu-mi amintesc daca aveam emotii, stiu ca mi-era somn. Am luat un taxi din gara, spre Baneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins ca nu suntem de-ai locului, asa ca soferul chiar s-a oferit s-o faca pe ghidul.  Am ajuns in redactia stirilor, in mijlocul unui breaking news. Toata lumea era agitata, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzatia ca toti alearga din montaj in redactie. Nu mai stiu cine m-a preluat, cert e ca am fost asezata pe un scaun, in regie. Practic in inima transmisiunii. Pe monitoare, Sandra Stoicescu si Radu Cosarca. Iar eu, la cativa metri de ei. Cred ca nici n-am indraznit sa respir. Erau funeraliile Reginei Elisabeth (The Queen Mother). Dupa editia speciala, urma proba mea, in platoul Observatorului”, a povestit Simona Gherghe în mediul online.


”Fusesem chemata de la Iasi, unde eram corespondentul stirilor, iar cei din redactia de la Bucuresti cautau un prezentator-reporter. Aveam un sacou care statea pe mine ca pe gard. I-am spune, acum, oversized… cert e ca atunci nu era ce trebuia “pe sticla”. Sandra m-a luat de mana si m-a dus in garderoba ei. Asa am ajuns sa dau proba in sacoul ei rosu, de care multi ani am pomenit. Cateva ore mai tarziu, in aceeasi redactie, de la biroul Sandrei, cautam o chirie, undeva in Nord. De parca as fi stiut cartierele… Tata ma astepta vis-a-vis de Antena, era pe vremuri o cofetarie. Sa fi stat acolo vreo 12 ore. La capatul lor, eram angajata Observatorului. Ziua aceea avea sa-mi schimbe viata. Pe 15 aprilie 2002, am prezentat primul meu jurnal de stiri, in direct, la Antena 1. Acum fix 20 de ani! Restul e istorie. Istoria a jumatate din viata mea”, a mai spus vedeta.

citește și...