Când începe sezonul 4 al show-ului Mireasa”. Anunțul făcut de Simona Gherghe

18.08.2021, 13:12
Când începe sezonul 4 al show-ului Mireasa”. Anunțul făcut de Simona Gherghe
Când începe sezonul 4 al show-ului Mireasa”. Anunțul făcut de Simona Gherghe

Vedeta de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 43 de ani, revine pe micile ecrane cu un nou sezon al show-ului matrimonial ”Mireasa. Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, prezentatoarea a anunțat când va avea premiera cel de-al patrulea sezon al emisiunii difuzate de postul de televiziune Antena 1.

Simona Gherghe a moderat ani de zile emisiunea ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1. În prezent, aceasta este moderatoarea reality show-ului ”Mireasa”. În plan personal,  Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Pe contul său de socializare, Simona Gherghe a anunțat când va avea premiera cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Mireasa”.

Când începe sezonul 4 al show-ului Mireasa”.  ”Abia aștept să ne revedem”

Premiera celui de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial ”Mireasa” va avea loc în data de 28 august 2021. ”E oficial! Noul sezon ”Mireasa” incepe sambata, 28 august! Abia astept sa ne revedem! ♥️ Antena1 #live”, a anunțat Simona Gherghe în mediul online.

Noi concurenți, fete și băieți, vor păși în casa show-ului matrimonial cu dorința de a-și găsi un partener pentru tot restul vieții.

Când a primit Simona Gherghe propunerea de a prezenta show-ul Mireasa

Simona Gherghe a explicat într-un intervu când a primit propunerea de a modera show-ul ”Mireasa”. ”Această propunere a venit întrun moment în care i-am crescut pe cei mici încât să fie pe picioarele lor, la propriu, adică a venit într-un moment prielnic”, a adăugat vedeta.

Simona Gherghe a mai spus că obosise să prezinte emisiunea ”Acces Direct”, acesta fiind motivul pentru care a decis să renunțe în a mai o modera.”Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la Acces Direct. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc. Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro şi în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la ”Mireasa”. Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o”, a mai declarat Simona Gherghe.

citește și...