Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte ”Asia Express”. ”Chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: cu cine fac eu echipă?”

23.10.2021, 13:42
Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte ”Asia Express”. ”Chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: cu cine fac eu echipă?”
Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte ”Asia Express”. ”Chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: cu cine fac eu echipă?”

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit cum a ajuns să prezinte emisiunea ”Asia Express”, de la postul de televizune Antena 1. Vedeta TV a mărturisit că și-a dorit să fie concurentă la show-ul respectiv. ”Chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: cu cine fac eu echipă?”, a povestit Gina Pistol.

Noul sezon ”Asia Express” a pornit pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor sunt și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au fost cele 9 perechi care au luat startul în competiție.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte ”Asia Express”. ”Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața…”

Invitată în emisiunea „Asia mai Târziu”, Gina Pistol a povestit cum a ajuns să modereze emisiunea ”Asia Express”. Acesta a afirmat că și-a dorit să participe la competiția respectivă în calitate de concurentă. „Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu, când am auzit de ”Asia Express”, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam ”Chefi la cuțite”. Eu știam formate din străinătate și chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: ”Cu cine fac eu echipă?””, a spus Gina Pistol, potrivit revistei Unica.

„Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața… Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert”, a adăugat ea.

Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte ”Asia Express”. ”Eu ajungeam înaintea concurenților”

„Am dat câteva probe ca prezentatoare TV. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu. Acum, uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare”, a mai decflarat Gina Pistol.

Vedeta a vorbit și despre perioada cât a prezentat primele trei sezoane al show-ului: „Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!”.

citește și...