Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte ”Survivor România”. ”Nu am știut din prima numele emisiunii”

27.03.2022, 15:07
Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte ”Survivor România”. ”Nu am știut din prima numele emisiunii”
Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte ”Survivor România”. ”Nu am știut din prima numele emisiunii”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a povestit cum a dat casting și cum a ajuns să prezinte show-ul respectiv. ”A fost un casting de Crăciun sau cu câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020, un casting pentru o emisiune în natură, nu am știut din prima numele emisiunii, încă se concretiza, oamenii erau foarte inimoși”, a explicat Daniel Pavel.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut.  Daniel Pavel a povestit, la podcastul realizat de Cătălin Măruță cum a ajuns să dea casting și să prezinte ulterior emisiunea ”Survivor România”.

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte ”Survivor România”. ”Am trimis din Viena pentru casting, era pandemie, nu puteam să vin aici”

”A fost un casting de Crăciun sau cu câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020, un casting pentru o emisiune în natură, nu am știut din prima numele emisiunii, încă se concretiza, oamenii erau foarte inimoși. Ei au zis: Băi, riscăm și unii, și alții, și tu, și noi. Mi-au oferit o șansă, am zis că o iau și practic plecarea a fost într-o săptămână. Eu am zis că vreau să schimb… la finalul anului 2020, contractul meu se încheia și aveam, de fapt, o opțiune să prelungesc și cu ei, dar aveam o opțiune și în Viena de alt job. Nu era în zona de media, era o firmă româno-austriacă, era de business. Și mă gândeam cum ar fi fost să pun costumul pe mine… De la costume elegante, am ajuns la… ei bine, eu sunt foarte cameleonic. A fost costumul cu fluier, acum e cu pantaloni de camuflaj, și Survivor, și restul e istorie”, a declarat Daniel Pavel, citat de revista Viva.


„Am trimis din Viena pentru casting, era pandemie, nu puteam să vin aici. A fost o probă, totul filmat, cu telefonul, prietena mea de atunci a fost foarte săritoare și oamenii de la postul unde a început povestea mea, la Kanal D, au fost extraordinari. Și acum, practic, lucrurile s-au petrecut cu o asemenea viteză, Cătă, că a fost greu să developez pentru că deja te-a luat tăvălugul Survivor din nou. (…) Este toată echipa, și tata Teo, domnul doctor. Toată echipa este. Alexandra Motoroiu, care este căscuța mea, este colega mea cu care am făcut content, să spunem așa. Este Talida, reporteriță, o salutăm pe această cale. Este și Guney de la Acun Media, este și Endern, toți oamenii aceștia minunați care au făcut parte din asocierea Acun Media – Kanal D, sunt acum Acun Media și Pro TV”, a adăugat acesta.

 

citește și...