Cum a ajuns Bursucu să cântărească 140 de kilograme. ”Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”

20.07.2022, 17:51
Cum a ajuns Bursucu să cântărească 140 de kilograme. ”Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”
Cum a ajuns Bursucu să cântărească 140 de kilograme

Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu, a vorbit despre lupta sa cu kilogramele în plus. Prezentatorul de televiziune și coregraful a mărturisit că a ajuns, la un moment dat, să cântărească 140 de kilograme.  ”Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”, a declarat Bursucu la o emisiune online.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a devenit cunoscut după ce a fost dansator și coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată în urmă cu câțiva ani de postul de televiziune Pro TV. Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care a moderat-o alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta poate fi urmărit acum  la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Bursucu a fost prezent la emisiunea online ”Duet cu Alexandra”, unde a vorbit despre perioada în care s-a luptat cu kilogramele în plus. Acesta ajunsese să cântărească 140 de kilograme.

Cum a ajuns Bursucu să cântărească 140 de kilograme. ”În șase luni, opt luni, ceva de genul ăsta, am pus aproape 60 de kilograme”

„140 de kilograme. Am avut la talent (n.r. greutate/kilograme) la un moment dat, vai de capul meu! Fără talent deloc am avut 78 de kilograme, până la 22 de ani. Dup-aia m-a năpădit talentul! Deci venea talentul pe mine… în fiecare zi puneam câte un kilogram de talent. În șase luni, opt luni, ceva de genul ăsta, am pus aproape 60 de kilograme, vorbesc serios. Eram la ”Dansez pentru tine”, când am intrat acolo aveam 78 de kilograme pentru că eram în activitate, eram dansator în activitate, doar că m-am lăsat de dans pentru că nu mai făceam față și de competiție, eram dansator în trupa lui Edi Stancu, după am devenit coregraf câteva sezoane mai târziu, când efectiv m-am lăsat cu totul și de dans, doar antrenam, dar regimul alimentar nu l-am schimbat”, a detaliat Bursucu, potrivit kanald.ro.

”Eu făcând foarte mult sport, trebuia să mănânc foarte mult, adică aveam undeva la patru mese consistente pe zi pentru că făceam două antrenamente pe zi, unul de forță și cardio dimineața și unul de dans seara, zi de zi, de luni până luni. Am făcut asta șase, șapte ani. În momentul în care m-am apucat să fiu doar coregraf, în șase luni de zile m-am îngrășat 60 de kilograme, dar ce e miraculos este că eu niciodată nu mi-am dat seama că sunt atât de gras, dacă poți crede. Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”, a adăugat acesta.

citește și...