Cum a aflat Maria Constantin că a fost înșelată. ”Cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era”

17.09.2021, 17:03
Cum a aflat Maria Constantin că a fost înșelată. ”Cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era”
Cum a aflat Maria Constantin că a fost înșelată. ”Cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a mărturisit că a fost înșelată în trecut, însă nu a dat numele partenerului infidel. ”Cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era”, a spus aceasta. În prezent, Maria Constantin trăiește o poveste de  dragoste cu Robert Stoca, cu care se înțelege de minune.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

La o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, Maria Constantin a mărturisit că a fost înșelată în cuplu în trecut, însă nu a dat detalii despre cine a fost partenerul infidel.

Cum a aflat Maria Constantin că a fost înșelată. ”M-a deranjat doarte tare”

Maria Constantin a povestit cum a aflat că bărbatul cu care a fost într-o relație la un moment dat o înșela. Acesta a recunoscut că i-a fost infidel abia după ce a fost pus în fața faptului împălinit.

„Am aflat de pe Facebook pentru că am primit niște conversații, niște imagini. În primă fază nu mi s-a recunoscut, ulterior cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era, adică nu era o minciună și asta e. M-a deranjat foarte tare și nu am putut să trec nu peste faptul că am fost înșelată, ci peste faptul că am fost mințită”, a declarat Maria Constantin, potrivit spynews.ro.

Maria Constantin, despre momentul în care l-a întâlnit pe actualul ei iubit, Robert Stoica

La o emisiune de televiziune, Maria Constantin a vorbit despre momentul în care l-a întâlnt pentru prima oară pe Robert Stoica, afirmând că atracția dintre ei a fost una foarte puternică. ”La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit”, a dezvăluit cântăreața de muzică populară.

”A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult”, a mai spus Maria Constantin despre actualul ei iubit, Robert Stoica.

citește și...