Culiță Sterp, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mă așteptam și mă bucur”

23.05.2021, 10:59
Culiță Sterp, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mă așteptam și mă bucur”
Culiță Sterp, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mă așteptam și mă bucur”

Culiță Sterp a fost propus pentru eliminare la concursul ”Survivor România”, de la Kanal D.

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a pierdut și al doilea joc de imunitate din această săptămână. Astfel, concurenții au trebuit să nominalizeze un alt component al echipei pentru eliminarea din competiție. Cel care a fost propus pentru eliminare este Culiță Sterp.

Culiță Sterp este propus pentru eliminare alături de Sebastian Chitoșcă, primul nominalizat pentru a părăsi concursul.

Culiță Sterp, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici”

Culiță Sterp a făcut declarații după ce a fost nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. Acesta a mărturisit că își dorește să ajungă acasă, pentru a fi alături de partenera lui de viață, care urmează să nască.

”Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Le-am simțit susținerea de-a lungul anilor. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici. Sper ca toată lumea să empatizeze cu mine”, a spus Culiță Sterp, potrivit wowbiz.ro.

”Eu în ultimul timp nu pot să mă mai concentrez la nimic din ce se întâmplă aici. Ce s-a vorbit acum la consiliu nu asimizel. Gândul e acasă, nu-mi mai stă capul la această competiție. Sunt de atâta timp aici și nu sunt acasă lângă familia mea, lângă viitoarea mea soție care trebuie să nască, ca orice femeie gravidă a avut pofte și nu am fost acasă. Poate să-și dea cap în cap fiecare. Unii își doresc să rămână mai mult, alții mai puțin, cum sunt eu. Eu nu-mi doresc, îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele. Trebuie să lupte corect fiecare. Sunt unii care consider că nu luptă corect. Sper să vadă oamenii de acasp și bunătatea din ei și falsitatea din alții. Sper ca oamenii să vadă dincolo de noi, exact așa cum suntem noi, că sunt mulți oameni care vor să afișeze altă imagine decât cum sunt ei de fapt. Să câștige cel mai sincer și cel mai bun. Undeva jumate jumate contează partea socialiă și sportivă”, a mai declarat Culiță Sterp.

citește și...