VIDEO / Scandal-monstru la Survivor! De ce s-au încăierat Ștefan, Zanni și Sebastian

15.05.2021, 14:37
VIDEO / Scandal-monstru la Survivor! De ce s-au încăierat Ștefan, Zanni și Sebastian
Scandal-monstru la Survivor! De ce s-au încăierat Ștefan, Zanni și Sebastian

Clipe de groază la Survivor România, în ediția de vineri seară, 14 mai. Ştefan Ciuculescu, Sebastian Chitoşcă şi Zanni au făcut un scandal-monstru.

Mai mult de atât, în timpul primului joc de imunitate, Ștefan a sărit să-l bată pe Zanni. Cel care a intervenit între cei doi a fost Sebastian, care a ieșit cam ‘șifonat’ din încăierare.

Ștefan, Zanni și Sebastian s-au luat la bătaie

Toată cearta a început după ce Zanni a pierdut punctul în fața lui Marius Crăciun, iar Războinicii au încercat să facă noi strategii de joc. Nemulțumit de toată situația, Ștefan a răbufnit, mărturisind că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Zanni și Sebi, colegii lui din echipa Faimoșilor.

Ștefan a început să se certe cu Zanni, după ce acesta l-a jignit din nou. Supărat foc, Ștefan l-a împins pe Zanni, iar totul a culminat cu un scandal în toată regula. Sebastian a sărit în apărarea prietenului său, Zanni, și l-a luat de gât pe Ștefan.  Doar prezentatoarea emisiunii, Dan Pavel, a reușit să calmeze spiritele între cei trei.

Ce face Jador după ce a revenit în România

Jador a explicat cum decurge viața sa după ce a revenit de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior.

”Nu am avut timp să mă odihnesc… Am fost implicat în tot felul de proiecte. Nu prea mai am energie, dar lucrurile merg foarte bine. De când m-am întors am lucrat, am fost în studio să înregistrez, am avut filmări. Am slăbit foarte mult”, a mărturisit cântărețul, pentru Click!

citește și...