Sebastian Chitoșcă, propus pentru eliminare la ”Survivor România”. Ce a spus concurentul

22.05.2021, 10:46
Sebastian Chitoșcă, propus pentru eliminare la ”Survivor România”. Ce a spus concurentul
Sebastian Chitoșcă, propus pentru eliminare la ”Survivor România”. Ce a spus concurentul

Sebastian Chitoșcă a fost propus pentru eliminare la competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D.

Sebastian Chitoșcă face parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. Echipa Faimoșilor a fost cea care a pierdut primul joc pentru imunitate din această săptămână. Astfel, componenții echipei Faimoșilor au trebuit să facă nominalizări pentru eliminarea din competiție. În urma voturilor, cel care a fost propus pentru eliminarea din concurs este Sebastian Chitoșcă. “Nu mai deschidem și ultimul vot din urnă, pentru că matematic Sebastian este nominalizat spre eliminare”, a anunțat prezentatorul Dan Pavel.

“Am fost un tip destul de realist și sunt și oricât de bun am fost pe traseu și social, competiția asta merită s-o câștige Zanni. El are toate calitățile, și sportive și umane și tot ce vrea el”, a comentat Sebastian Chitoșcă după ce a aflat că este nominalizat pentru eliminare, potrivit kanald.ro.

Raluca Dumitru, în scandal cu Ștefan și Culiță

În echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”există din ce în ce mai multe tensiuni.

În ultima vreme au tot existat discuții între Raluca Dumitru și doi băieți din echipa Faimoșilor. Este vorba despre Culiță Sterp și Ștefan Ciuculescu.

“Suntem o echipă cu două tabere. Ne certăm din motive mici, sunt tensiuni mari. Ce nu mi se pare corect este când ajungem să ne jignim. Aici fac referire la mine și la Culiță, pentru că am fost jignită de el. Fake, țărancă, nu am 7 ani de acasă. Dacă nu ne suportăm, putem să ne spunem punctul de vedere dar fără să ne jignim. Am avut o atitudine față de el ieri la joc când i-am aruncat cu nisip în față, pentru că m-a făcut țărancă. Ai pretenția să am cei 7 ani de acasă după ce îmi arunci cuvinte urâte. Poate nici eu nu te suport, dar nu te jignesc. Dacă atitudinea ta este corectă… Mulțumesc!”, a comentat Raluca Dumitru, citată de click.ro.

citește și...