Ce ritual are Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. ”Foarte simplă, o avem și noi în România”

19.05.2021, 16:23
Ce ritual are Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. ”Foarte simplă, o avem și noi în România”
Ce ritual are Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. ”Foarte simplă, o avem și noi în România”

Daniel Pavel are un ritual înaintea fiecărei noi competiții de la ”Survivor România.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D, a făcut dezvăluiri. Acesta a explicat ce ritual are în fiecare zi, înainte de începerea filmărilor. Prezentatorul a afirmat că își spune o rugăciune, apoi face 100 de flotări și urmează discuția cu echipa de producție.

“Două lucruri le fac – e o rugăcine de la muntele Athos, foarte simplă, o avem și noi în România: “Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, miluește-mă pe mine păcătosul” și bag 100 de flotări. Deci, rugăciune, flotări și apoi discuțiile cu echipa de producție”, a dezvăluit Daiel Pavel pentru wowbiz.ro.  

Cum trăiește Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, în Republica Dominicană

Daniel Pavel se află de mai multe luni în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul ”Survivor România”. Acesta a dat detalii despre cum este viața sa departe de casă.

”Casa în care locuiesc este între un râu şi pădurea tropicală luxuriantă, adică nu e chiar jungla în care stau concurenţii. Nu mi-e teamă, dar primesc constant vizite ale locuitorilor de drept ai insulei – şopârle, tarantule, etc. Până acum ne-am evitat graţios! Este o familie de tarantule care trece din când în când prin una dintre camere. Dar pe ultima, care dorea să stea – sau aşa am perceput eu, am scos-o uşor cu o mătură”, a explicat el într-un interviu.

Daniel Pavel a vorbit și despre regimul alimentar pe care îl are în Republica Dominicană. ”Mâncarea din junglă nu prea e. Dragii noştri concurenţi o ştiu prea bine. Ce-ţi oferă marea era oricum pe meniul meu: peşte şi fructe de mare. Nu lipsesc din alimentaţie fructele şi legumele locului care, cu mici excepţii exotice, cinolele (fructele pasiunii), mango, papaya, etc. sunt aceleaşi de pe latitudinea noastră”, a spus acesta.

citește și...