Cucu face dezvăluiri după plecarea de la ”Survivor România”. ”O să vă lămuriți voi cândva cine e om și cine nu”

25.05.2021, 11:46
Cucu face dezvăluiri după plecarea de la ”Survivor România”. ”O să vă lămuriți voi cândva cine e om și cine nu”
Cucu face dezvăluiri după plecarea de la ”Survivor România”. ”O să vă lămuriți voi cândva cine e om și cine nu”

Cucu a făcut dezvăluiri după ce a fost eliminat de la competiția ”Survivor România”.

În ediția din data de 23 mai 2021 a emisiunii ”Survivor România”, Cucu din echipa Faimoșilor a fost cel care a părăsit competiția. Acesta a fost nominalizat pentru eliminare de Zanni, după ce acesta din urmă a ieșit favorit. Alături de Cucu, propuși pentru eliminare au mai fost Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp.

Acum, Cucu a făcut dezvăluiri despre ce i-a spus Zanni înaintea consiliului pentru eliminare.

Cucu face dezvăluiri după plecarea de la ”Survivor România”. ”Mi-a spus înainte cu o seară să nu îmi fac griji pentru că nu o să mă nominalizeze”

Cucu a explicat că Zanni, cu care a fost coleg în echipa Faimoșilor, spune un lucru și face cu totul altceva.

”Un ochi rade altul plange (vorba lui Randi)! Nu stiu cu ce se incep… a fost EXPERIENTA VIETII MELE; aici la Survior Romania 2021 mi-am dar RESET total la viata!! Am invatat sa castig, dar cel mai important lucru: AM INVATAT SA PIERD!! Nu sunt suparat pe @zannidache pentru ca m-a nominalizat si din nominalizarea lui am iesit! Am inteles votul lui si il apreciez super mult!!”, a spus Cucu, citat de kanald.ro.

”Pentru cei care îmi spuneți că m-am lăudat că sunt vedetă și ce am mai zis eu… nu înțelegeți un lucru. Sebastian s-a lăudat că a jucat peste 100 de meciuri în Liga 1 fără să întreb… Am fost întrebat în repetate rânduri cine sunt eu, iar la nervi am răbufnit și am spus tot ce am avut la gură. Si încă o chestie, pe care am omis-o în consiliu, pentru că nu am vrut să ies cu rănchiună… din competiție. Zanni mi-a spus înainte cu o seară să nu îmi fac griji pentru că nu o să mă nominalizeze în cazul în care o să fie favorit. Dar, probail tovarasul lui, Sebastian, l-a convins să mă nominalizeze pe mine. Nu retrag nimic din ce am zis în consiliu. Îl văd pe Zanni câștigător, dar încep să primesc mesaje de la oameni cu lucrurile pe care le spuneau băieții (Zanni și Sebi) despre mine, când nu eram în zonă. O să vă lămuriți voi cândva cine e om și cine nu. Hai că mă opresc aici… pentru moment”, a adăugat fostul concurent de la ”Survivor România”.

citește și...