Cucu a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”O să plec cu totul și cu totul alt om acasă”

24.05.2021, 10:43
Cucu a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”O să plec cu totul și cu totul alt om acasă”
Cucu a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”O să plec cu totul și cu totul alt om acasă”

Cucu din ehipa Faimoșilor  a fost eliminat de la concursul ”Survivor Românioa”, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

În ediția din data de 23 mai 2021 a emisiunii ”Survivor România”, Cucu din echipa Faimoșilor a fost cel care a părăsit competiția. Acesta a fost nominalizat pentru eliminare de Zanni, după ce acesta din urmă a ieșit favorit. Alături de Cucu, propuși pentru eliminare au mai fost Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp.

”Devine din ce în ce mai greu să votez pe cineva. Empatizez cu toată lumea. Fără oamenii de acasă nu ești ceea ce ești aici, puteam să fiu eliminat și eu. Mă simt vizat și eu, ca și colegii mei. Sunt mai multe criterii pentru care trebuie să votez azi. Simt că am greșit mult, simt că am vrut să dau un exemplu bun și nu mi-a ieșit. E o competiție care pe care, cine nu mai poate cedează. Dacă ar fi să fiu corect, ar trebui să-l votez pe Cucu, dacă ar trebui social, ar trebui să-l votez pe Ștefan. Cu Ștefan am avut niște conflicte, care dacă nu înțelegeam prea multe, nu aș fi închis conflictul. Cu Cucu am avut niște discuții care m-au încărcat de energie. E un băiat simpatic. Amândoi au fost asumați, sinceri și toate conflictele nu au fost cu intenție rea, ci de frică că au vrut să rămână în continuare. Am să votez așa cum consideră toată echipa că este corect. Votul meu merge la Cucu. Sper să nu se supere pe mine. Știu ce înseamnă să vrei să rămâi și să te dea cineva afară. Îmi pare foarte rău că-l votez pe el”, a spus Zanni după ce l-a nomionalizat pentru eliminare pe Cucu, potrivit wowbiz.ro.

Ce a declarat Cucu după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”


Cucu a făcut declarații imediat după ce a aflat că el este cel care părăsește competiția ”Sâurvivor România”.

”Mă bucur că am stat cu acești oameni frumoși timp de o lună. Îmi pare rău că nu am reușit să ajung până spre final. Probabil aveam mai multe șasnse să vin de la început. Atât am rezistat, mă bucur că v-am cunoscut. Îmi pare rău că în punctul ăsta important trebuie să vă părăsesc. Mi-am întrecut limitele. Am reușit să stau timp de o lună ca un boschetar, toți suntem boschetari că stăm în cocioabe. Mă bucur că vor merge la hotel. O să-i susțin pe toți. Îi iubesc pe toți. Cel mai bun să câștige!”, a spus Cucu.

”O să plec cu totul și cu totul alt om acasă. Una dintre persoane care a reușit să mă repare a fost chiar Sebastian. Eu am venit aici cu sufletul deschis și plec cu el și mai deschis. Apreciez că am și un acoperiș deasupra capului, o să apreciez mâncarea, familia. Faptul că în ultimii ani am fost de doar câteva ori la părinții mei. Primul lucru o să merg la părinții mei, că au o vârstă înaintată, m-au făcut după 40 de ani, apoi o să călătoresc. O să mă uit la colegii mei, sper să câștige Zanni, dar mi se pare pachetul complet. Îndură multă, e asumat, e un om cu coloană vertebrală. Nu o să port ranchiună niciunuia. Vă iubesc și pentru mine sunteți ca o familie”, a adăugat el.

 

 

citește și...