Cu ce vedetă ar fi vrut Lucian Viziru să aibă o aventură și cu cine a fost incompatibil în pat

02.05.2022, 11:47
Cu ce vedetă ar fi vrut Lucian Viziru să aibă o aventură și cu cine a fost incompatibil în pat
Cu ce vedetă ar fi vrut Lucian Viziru să aibă o aventură și cu cine a fost incompatibil în pat

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a făcut dezvăluiri intime la emisiunea moderată de Cătălin Măruță. Artistul a mărturisit cu ce vedetă din showbiz-ul românesc și-ar fi dorit să aibă o aventură, dar și cu ce vedetă a fost incompatibil la pat. De asemenea, Lucian Viziru a spus și cine i-a dat țeapă de-a lungul timpului.

Lucian Viziru a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV. Artistul a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

La rubrica respectivă, Lucian Viziru a făcut numeroase dezvăluiri intime.

Cu ce vedetă ar fi vrut Lucian Viziru să aibă o aventură și cu cine a fost incompatibil în pat. Cine i-a dat țeapă

“Cu ce femei din showbizul românesc ai fi vrut să ai o aventură dar nu ai avut curaj să le propui asta?”, l-a întrebat Cătălin Măruță, iar răspunsul lui Lucian Viziru a fost Simona Gherghe, cea cu care a avut un conflict cu ani în urmă. “Spune-mi numele unei vedete cu care ai fost incompatibil în pat”, întrebare la care Viziru a răspuns: Anamaria Ferentz.

Întrebat cine i-a dat țeapă de-a lungul timpului, acesta a declarat: “Ce personaj mi-a dat țeapă? Deși o juca invers și pretindea că eu am fost nenorocitul, doamna fostă Sandu (n.r. Catrinel Sandu) pot să zic că mi-a tras țeapă. Deși, ne-am tras-o amânoi… și la propriu, și la figurat. Ba n am fost eu cuminte, ba n-a fost ea”.

Lucian Viziru a stat șapte ani în Germania

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania.Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De asemenea, acesta a fost antrenor de tenis. De curând, acesta a decis să revină în România. Lucian Viziru a dezvăluit că acum lucrează într-un alt domeniu. Acesta este agent imopbiliar, după cum a declarat pentru click.ro.”M-am apucat de real estate, pe lângă Youtube. Sunt agent imobiliar. În acestă perioadă lucrurile sunt amestecate. În ultimul timp nu prea a fost bine în domeniu, probabil din cauza războiului, dar sper să-și revină. Partea cu Youtube-ul merge din ce în ce mai bine, ne mai și ajutăm între noi, artiștii… În lockdown nu aveam ce să fac și m-am apucat de live-uri de acasă. Uite-mă acum, după un an și ceva, mă ocup de Youtube în mod constant”, a declarat Lucian Viziru.
citește și...