Cu ce situație se confruntă vecinii lui Costin Mărculescu

12.06.2020, 13:02
Cu ce situație se confruntă vecinii lui Costin Mărculescu
Cu ce situație se confruntă vecinii lui Costin Mărculescu

Vecinii actorului Costin Mărculescu se confruntă cu o situație neplăcută după moartea acestuia.

După ce autoritățile au ridicat trupul neînsuflețit, aflat în stare de putrefacție, din apartamentul actorului, vecinii au răbufnit. Potrivit spynews.ro, oamenii se plâng de mirosul greu și urât care vine din locuința actorului. Mirosul s-a răspândit pe întreg etajul.

Pe de altă parte, după moartea lui Costin Mărculescu, numeroși au venit la ușa apartamentului unde locuia acesta, din Sectorul 3 al Capitalei, pentru a-i aduce un omagiu. Lângă preș, au fost depuse mai multe lumânări, iar drept decorațiune există un mic steguleț cu tricolorul.

Ce s-a întâmplat la priveghi

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe”, din Capitală. Actorul va fi înmormântat sâmbătă, 13 iunie 2020, la cimitirul Reînvierea.

La priveghi, imediat după ce preotul a terminat de zis rugăciunea de sfințire a mâncării, un porumbel a venit și s-a așezat pe preparatele pregătite pentru pomenirea lui Costin Mărculescu. cei prezenți au fost extrem de surprinși.

”E sufletul lui. Eu n-am văzut în viața mea așa ceva. E incredibil”, au spus cei prezenți la priveghi, potrivit spynews.ro.

Porumbelul a stat minute bune pe mâncarea de pe masă, abia sfințită, iar ulterior a zburat și s-a așezat pe icoanele din încăpere.

Avea datorii mari la întreținere și fusese executat silit anul trecut

Costin Mărculescu se descurca foarte greu din punct de vedere financiar în ultima perioadă de timp. Aceasta adunase o sumă de bani fabuloasă restanță la întreținere.

Acesta avea de plătit la întreținere o sumă colosală, ce depășește 12,750 de lei.

De altfel, în toamna anului trecut, actorul fusese executat silit de o bancă la care făcuse un credit în 2016, neputând să mai onoreze ratele.

Costin Mărculescu a fost executat silit pentru suma de 6.619, 47 lei, la care se adăugau dobânzile și penalităție.

Costin Mărculescu a mai fost implicat într-un proces. Actorul a primit o citaţie la un proces în care creditorii au solicitat validarea popririi la locul de muncă. Procesul a fost deschis după transmiterea mai multor somaţii la “Compania Artistică Costin Mărculescu SRL” , care au rămas fără răspuns. Banca i-a deschis un nou proces lui Mărculescu, pentru a-i putea lua o treime din veniturile încasate în calitate de administrator al firmei.

citește și...