Costin Mărculescu avea datorii imense la întreținere

11.06.2020, 13:12
Costin Mărculescu avea datorii imense la întreținere
Costin Mărculescu avea datorii imense la întreținere

Costin Mărculescu se descurca foarte greu din punct de vedere financiar în ultima perioadă de timp. Aceasta adunase o sumă de bani fabuloasă restanță la întreținere.

Actorul Costin Mărculescu avea datorii imense la întreținere. Acesta avea de plătit la întreținere o sumă colosală, ce depășește 12,750 de lei, notează spynews.ro.

Fusese executat silit anul trecut

De altfel, în toamna anului trecut, actorul fusese executat silit de o bancă la care făcuse un credit în 2016, neputând să mai onoreze ratele.

Costin Mărculescu a fost executat silit pentru suma de 6.619, 47 lei, la care se adăugau dobânzile și penalităție.

Costin Mărculescu a mai fost implicat într-un proces. Actorul a primit o citaţie la un proces în care creditorii au solicitat validarea popririi la locul de muncă. Procesul a fost deschis după transmiterea mai multor somaţii la “Compania Artistică Costin Mărculescu SRL” , care au rămas fără răspuns. Banca i-a deschis un nou proces lui Mărculescu, pentru a-i putea lua o treime din veniturile încasate în calitate de administrator al firmei.

A fost găsit mort în cadă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în, “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...