Costin Mărculescu a murit sărac și plin de datorii

11.06.2020, 11:19
Costin Mărculescu a murit sărac și plin de datorii

Costin Mărculescu a murit în sărăcie și plin de datorii. În toamna anului trecut, acesta fusese executat silit de bancă.

Costin Mărculescu avea probleme financiare, iar în toamna anului trecut actorul fusese executat silit de o bancă la care făcuse un credit în 2016, neputând să mai onoreze ratele.

Costin Mărculescu a fost executat silit pentru suma de 6.619, 47 lei, la care se adăugau dobânzile și penalităție.

”Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.06.2019”, se arăta în decizia instanței, potrivit wowbiz.ro.

Costin Mărculescu a mai fost implicat într-un proces. Actorul a primit o citaţie la un proces în care creditorii au solicitat validarea popririi la locul de muncă. Procesul a fost deschis după transmiterea mai multor somaţii la “Compania Artistică Costin Mărculescu SRL” , care au rămas fără răspuns. Banca i-a deschis un nou proces lui Mărculescu, pentru a-i putea lua o treime din veniturile încasate în calitate de administrator al firmei.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

”Poate avea zile în care nu avea nici ce să mănânce”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cel care a fost Costin Mărculescu. Într-o postare pe Facebook, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că era zile în care actorul nu avea ce să mănânce.

”Povestea se repetă… ca și în cazul Cristinei Topescu, un cunoscut personaj al vieții mondene moare singur, uitat de lume, în locuința proprie…
Asta e uneori soarta celor care apar în lumina reflectoarelor, a celor care la un moment dat în viață umplu săli de spectacole sau umflă ratingul televiziunilor și alteori, pentru că nu mai prezintă interes, sunt uitați de toată lumea…

Costin Mărculescu era un astfel de nebun frumos, care nu se supăra când ziariștii mai făceau o bășcălie sau îl îndemnau să cânte ca să mai râdă de el! Știa toate aceste lucruri și le accepta senin, doar că să fie la rândul lui inclus în lumea mondenă, acolo unde simțea că aparține. Cine s-ar fi gândit că jovialul Costin ducea pe picioare, de ani buni, o depresie netratată care îl macina sufletește, la fel ca și Cristina Topescu, și ea exclusă într-un fel din meseria care o consacrase?

Cine ar fi presupus că poate Costin avea zile în care nu avea nici ce să mănânce sau că singurul prieten adevărat îi rămăsese cățelul maidanez pe care îl salvase de la moarte?  Drum bun în lumină, Costin Mărculescu… Dumnezeu să îți odihnească sufletul zbuciumat!!!”, a spus Adriana Bahmuțeanu după moartea lui Costin Mărculescu.

citește și...