Cu ce se ocupă soția lui Cosmin Seleși. ”Doar pentru pasiunea ei”

22.10.2022, 15:31
Cu ce se ocupă soția lui Cosmin Seleși. ”Doar pentru pasiunea ei”
Cu ce se ocupă soția lui Cosmin Seleși

Actorul și prezentatorul de televizune Cosmin Seleși, în vârstă de 45 de ani, formează o famlie alături de Irina, femea împreună cu care are doi copii – Tudor și Ilinca. Cosmin Seleși a dezvăluit cu ce se ocupă partenera sa de viață. ”Doar pentru pasiunea ei”, a explicat acesta. De asemenera, Cosmin Seleși a făcut declaraț ș despre geloziia în cuplu.

Pe Cosmin Seleși, publicul telespectator l-a văzut ani de zile la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a fost co-prezentator alături de Alina Pușcaș. Actorul a renunțat însă la colaborarea cu Antena 1, unde a lucrat ani de zile. După o perioadă de pauză, Cosmin Seleși revine pe micile ecane, cu o nouă emisiune pe care o va modera la postul de televiziune Pro TV – ”Batem palma?”.

În plan personal, Cosmin Seleși formează o familie cu Irina, împreună cu care are doi copii, Tudor și Ilinca. În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Cosmin Seleși a dezvăluit ce ocupație are partenera sa de vață, dar a făcut declarații și despre gelozia în cuplu.

Cu ce se ocupă soția lui Cosmin Seleși. E șef de producție într-un teatru din Captală ș e pasionată de make-up

”Irina continuă să facă makeup doar pentru pasiunea ei, în prezent fiind șef producție într-un teatru din București. Nu au existat gelozii deoarece ea înțelege foarte bine ce presupune meseria mea”, a spus Cosmin Seleși despre ocupația partenerei sale de viață.

Despre mariajul lor ș despre discuțiule în contradictoriu dn cuplul lor, Cosmin Seleși a declarat: ”Eu sunt mai arțăgos și disputele cele mai mari sunt referitoare la plecarea în vacanță. Eu aș pleca tot timpul, dar soția mea este cu capul pe umeri. Vă spuneam și anterior că este echilibrul meu, așa că tind să ascult vocea rațiunii și motivația ei în astfel de momente. (…) Da, ne împărțim toate lucrurile în casă. Chiar dacă cel mai des ea gătește, spre norocul ei, îmi place mult să gătesc, dar și să mănânc! Așa că o ajut, când timpul îmi permite, și în bucătărie”.

citește și...