Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Schimbare profesională pentru artist

12.03.2022, 13:20
Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Schimbare profesională pentru artist
Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Schimbare profesională pentrru artist

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și preezentator de televiziune. De asemenea, acesta a lucrat și ca antrenor de tenis în Germania, acolo unde a locuit timp de mai mulți ani. Acum, Lucian Viziru are o nouă ocupație, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu.

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania.Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De asemenea, acesta a fost antrenor de tenis. De curând, acesta a decis să revină în România.

Acum, Lucian Viziru a dezvăluit că lucrează într-un alt domeniu. Acesta este agent imopbiliar, după cum a declarat pentru click.ro.

Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. ”M-am apucat de real estate”

”M-am apucat de real estate, pe lângă Youtube. Sunt agent imobiliar. În acestă perioadă lucrurile sunt amestecate. În ultimul timp nu prea a fost bine în domeniu, probabil din cauza războiului, dar sper să-și revină. Partea cu Youtube-ul merge din ce în ce mai bine, ne mai și ajutăm între noi, artiștii… În lockdown nu aveam ce să fac și m-am apucat de live-uri de acasă. Uite-mă acum, după un an și ceva, mă ocup de Youtube în mod constant”, a declarat Lucian Viziru.

Lucian Viziru, alături de familia sa

Acesta a mărturisit că și-ar dori să joace din nou în filme, dar nu plănuiește sub nicio formă o reunire a trupei ”Gaz pe foc”: „În legătura cu televiziunea, nu m-am hotărât dacă mă mai întorc sau nu. Deocamdată nu a apărut nicio ofertă bună, însă, în orice caz, din real estate pot câștiga mai mult decât din televiziune. Ceea ce mi-ar plăcea, cu adevărat, ar fi să joc, din nou, în filme, însă, dacă ar fi să aleg între cele două, aș prefera tot real estate-ul. Nu mai suntem la vârsta de 20 de ani să facem tot ce ne taie capul, deși sunt fascinat de ceea ce se întâmplă în domeniul acesta artistic… Am avut o discuție la un moment dat cu Andrei Roșu, colegul din ”Gaz pe foc”, pentru a face o nouă piesă. În orice caz nu se pune în discuție o reunire a trupei, nu mai am de gând să mă fâțâi pe scenă, așa cum făceam la început, acum am o vârstă”.

citește și...