Cu ce s-a ocupat Culiță Sterp. ”Am moșit peste 1.000 de oi”

18.01.2021, 12:56
Cu ce s-a ocupat Culiță Sterp. ”Am moșit peste 1.000 de oi”
Cu ce s-a ocupat Culiță Sterp. ”Am moșit peste 1.000 de oi”

Culiță Sterp a dezvăluit cu ce s-a ocupat pe vremea când avea 19-20 de ani și era încă acasă la părinți.

Culiță Sterp este unul dintre componenții echipei Faimoșilor de la  show-ul de televiziune ”Survivor România”. Acesta a făcut dezvăluiri despre viața sa de dinainte de a deveni cunoscut.

Cel de-al doilea sezon „Survivor Romania” a început în data de 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul este difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:00, si de vineri pana duminica, de la 20:00. Noul prezentator al emisiunii este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru.  

Culiță Sterp, obișnuit cu munca de mic

Culiță Sterp a muncit la câmp, pentru a-și ajuta familia. Înainte de a pleca la „Suvivor România”, în Republica Dominicană, cântărețul Culiță Sterp și-a amintit de vremea când își ajuta familia și mergea cu oile, pe câmp.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”, a spus acesta, potrivit click.ro.

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1.000 de miei. Am moșit peste 1.000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a mai povestit Culiță Sterp.

 

citește și...