Cine sunt vedetele care vor merge la Survivor România, sezonul 2! Echipa ‘Faimoșilor’ este completă

24.12.2020, 22:00
Cine sunt vedetele care vor merge la Survivor România, sezonul 2! Echipa 'Faimoșilor' este completă
Cine sunt vedetele care vor merge la Survivor România, sezonul 2! Echipa 'Faimoșilor' este completă

Survivor România, sezonul 2, se anunță a fi o competiție de-a dreptul spectaculoasă! 

Survivor România 2012 se pregătește să își primească noii concurenți într-o luptă strânsă în Republica Dominicană. Kanal D a anunțat deja cele 12 vedete care vor face parte din echipa ‘Faimoșilor’.

Cine sunt vedetele care vor merge la Survivor România, sezonul 2

Este vorba despre Culiță Sterp, Ana Porgras, Zannidache Edmond, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Jador, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.

‘Mi-am dorit sa intru in competitia pentru ca vreau sa ma redescopar, sa-mi pun gandurile in ordine, sa imi dau seama care sunt oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Sunt convins ca voi vedea viata cu alti ochi cand ma voi intoarce, pentru ca noi, oamenii, in general, nu punem pret pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa imi ofere acolo sprijin fizic si psihic. Va fi ca un post pentru mine aceasta experienta’, a dezvăluit Jador.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România, sezonul 1

Sezonul 1 de la Survivor România a fost câștigat de Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga. Artista a plecat acasă cu 250.000 de lei, după cinci luni de competiție.

Cei patru concurenţi care au ajuns în finala Survivor România, sezonul 1, au fost Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu şi Iancu Sterp. Timp de cinci luni ei au luptat cu propriile limite, atât fizice, cât şi psihice, iar încercările la au fost supuşi au fost dintre cele mai dificile.

‘Tot sacrificiul pe care l-am facut aici este pentru baietelul meu Razvanel, pe care l-am lasat acasa la varsta de 1 an si 4 luni si pentru care sunt aici si vreau sa ii ofer un trai mai bun, un camin, si sper din tot sufletul ca asta sa fie, este cea mai mare realizare pe care as putea sa o fac pentru el in momentul de fata’, au fost cuvintele Elenei Ionescu, imediat după ce a aflat că a câștigat marele premiu.

citește și...