VIDEO / Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre copilul care urmează să se nască. Au dezvăluit sexul bebelușului

29.09.2020, 22:33
VIDEO / Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre copilul care urmează să se nască. Au dezvăluit sexul bebelușului
Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre copilul care urmează să se nască. Au dezvăluit sexul bebelușului

Este oficial! Gina Pistol și Smiley au recunoscut că vor deveni părinți pentru prima dată. În prezent, cei doi se află în vacanță în Grecia, acolo unde au filmat un videoclip în care au vorbit despre povestea lor de iubire, dar și despre cum au aflat că vor deveni părinții unei fetițe.

Într-un clip postat pe contul de YouTube al solistului, Gina Pistol și Smiley au dat detalii despre sarcină. Discuția dintre cei doi a fost atât de emoționantă, încât prezentatoarea tv nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Gina Pistol a dezvăluit că doctorii i-au spus că nu va putea face copii vreodată, iar când a aflat că este însărcinată a fost luată prin surprindere.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Vedeta a explicat că se simțea tot mai obosită, însă s-a gândit că a filmat prea mult. În realitate, însă, era gravidă. A preferat să țină sarcina secretă pentru că a așteptat să treacă de primul trimestru, încât să poată da vestea fără emoții că se va întâmpla ceva rău cu bebelușul. Gina Pistol și Smiley au mărturisit că vor avea o fetiță.

‘Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva. Am ajuns pe la 1 jumătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată.

Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulă. Vrem să numim fetița… Regina (glumește) – a declarat Gina. Eu am avut o perioadă tare dificilă, de-aia nu mi-am anunțat nici părinții. Când cei din presă au aflat încă nu depășisem acea perioadă grea, aveam două luni, două luni și jumătate de sarcină, atunci’, a mai spus Gina.

Smiley, bucuros că va deveni tătic

Și Smiley a povestit cum a fost momentul în care a aflat că va fi tătic și s-a declarat încântat de rolul în care urmează să se afle în curând.

‘Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Abia aștept. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie.

Și cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuși. Asta e. Nu ne vom crește copiii după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpușile, iar băieții cu mașinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc și eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experința să pot scrie o piesă despre tot ce simt’, a spus și Smiley.

Gina Pistol, declarație de dragoste pentru Smiley

‘Eu te știu de când erai în trupa Simplu. Mi se părea că erai un băiat bun, chiar am zis-o mai demult și într-un interviu. Simțeam că erai timpul de băiat pe care să-l duci acasă să-l cunoască părinții. Acum îmi place că ești un om bun, că mă echilibrezi. Îmi ești un prieten foarte bun și că râzi la glumele mele. Eu sunt cu capul în nori, dar tu știi să mă aduci cu picioarele pe pământ. Ești organizat’, a spus Gina.

‘Îmi place la tine că ești un prieten foarte bun și că ești empatică. În afară de faptul că ești foarte frumoasă’, a completat și Smiley.

citește și...