FOTO. Gina Pistol, cu burtica de gravidă la vedere. Așa arată însărcinată iubita lui Smiley

24.09.2020, 23:00
FOTO. Gina Pistol, cu burtica de gravidă la vedere. Așa arată însărcinată iubita lui Smiley

Nu mai este niciun dubiu că Gina Pistol este însărcinată! Vedeta de la Antena 1 și celebrul artist Smiley vor deveni în curând părinți, iar imaginile prezentate de cei de la Click! demonstrează acest lucru.

Gina Pistol și Smiley se iubesc de mai bine de trei ani, însă au preferat să își țină departe de ochii curioșilor povestea de iubire. Cu toate acestea, viața lor de cuplu a fost mereu în centrul atenției. Fanii lor așteaptă cu sufletul la gură ziua în care Gina Pistol va dezvălui că este gravidă.

Primele imagini cu Gina Pistol însărcinată

Până atunci, apropiații lor au confirmat, în urmă cu o lună, că Gina ar fi însărcinată în trei luni, iar acum au apărut și primele imagini cu Gina Pistol în postura de viitoare mămică. Vezi imaginile, AICI. 

Blondina îl va face tătic pe Smiley pentru prima dată. Cei doi amorezi au fost surprinși recent în timp ce mergeau la o clinică de obstetrică ginecologie din Capitală. Pentru a-și ascunde burtica de gravidă, Gina Pistol a îmbrăcat o rochie roșie, înflorată.

Totuși, rotunjimile i se puteau zări, semn că a trecut de primul trimestru de sarcină. Viitorii părinți au petrecut ceva timp în cabinetul medicului, iar Ginuța a preferat să poarte masca de protecție chiar și când a ieșit din clădire și s-a îndreptat spre mașină.

Smiley a confirmat relația cu Gina Pistol

Gina și Smiley sunt împreună de mai bine de trei ani. Blondina s-a mutat demult în vila din Cernica a lui Smiley, după cum anunța Ciao.ro, în 2017.

Într-un interviu pentru revista Unica, Smiley a confirmat relația pe care o are cu Gina Pistol, explicând de ce a ales să păstreze discreția și de ce nu a prea discutat acest subiect.

„Eu şi Gina (n.r. – Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne ştim de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii şi mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dau cu părerea”, a spus Smiley.

citește și...