Gina Pistol a confirmat indirect că este însărcinată. Cum s-a dat de gol: ‘Trec printr-o perioadă atât de frumoasă’

21.09.2020, 11:14
Gina Pistol a confirmat indirect că este însărcinată. Cum s-a dat de gol: 'Trec printr-o perioadă atât de frumoasă'
Gina Pistol a confirmat indirect că este însărcinată. Cum s-a dat de gol: 'Trec printr-o perioadă atât de frumoasă'

Gina Pistol este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima dată, însă până acum vedeta nu și-a asumat în mod public faptul că îl va face tătic pe Smiley.

Cei doi sunt în culmea fericirii pentru că vor deveni părinți pentru prima dată, dar niciunul dintre ei nu a oferit detalii până acum. Prezentatoarea tv a reușit cu brio să își ascundă burtica în toate aparițiile sale.

Cum s-a dat de gol Gina Pistol că este gravidă

Gina Pistol se află deja în al doilea trimestru al sarcinii și abia așteaptă să devină mămică, conform declarațiilor apropiaților ei. Se pare că motivul pentru care blondina nu a dat niciun detaliu despre bebeluș este că vrea să se asigure că totul o să fie bine din punct de vedere medical.

‘A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. Ar fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul’, au mărturisit surse din anturajul vedetei, scrie Cancan.ro.

Recent, Gina Pistol a scris un mesaj în mediul online, în care s-a cam dat de gol că urmează să devină mamă pentru prima dată. Iubita lui Smiley a recunoscut că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

‘Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească’, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Ce spunea Smiley despre căsătorie și copii

În urmă cu două luni, Smiley a vorbit pentru prima dată despre o eventuală căsătorie, dar și despre un copil.

„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta”, a spus Smiley, într-un interviu pentru Libertatea.

Gina Pistol, despre relația cu Smiley

Gina Pistol a acordat un interviu în care a mărturisit că nu-i place că iubitul ei este dezordonat.

‘Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde…

Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta’, a afirmat Gina Pistol.

citește și...