Cu ce probleme se confruntă Elena Marin după ”Survivor România”. ”Când am aflat, am fost devastată”

25.09.2021, 16:08
Cu ce probleme se confruntă Elena Marin după ”Survivor România”. ”Când am aflat, am fost devastată”
Cu ce probleme se confruntă Elena Marin după ”Survivor România”. ”Când am aflat, am fost devastată”

Coregrafa Elena Marin, care a concurat la emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta a dat detalii despre starea sa de sănătate. ”Când am aflat, am fost devastată”, a mărturisit Elena Marin în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

După încheierea competiției ”Survivor România”, Elena Marin se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta a dat detalii în acest sens.

Cu ce probleme se confruntă Elena Marin după ”Survivor România”. ”Am fost la patru medici”

Pe parcursul show-ului din Republica Dominicană, Elena Marin nu a fost ocolită de accidentări. Nici până în momentul de față Elena Marin nu s-a recuperat, iar accindetările suferite pe traseele din Dominicană își spun cuvântul. Despre problemele de sănătate cu care se confruntă a făcut declarații Elena Marin.

„Nu mă pot întoarce la dans, nici măcar nu pot merge pe tocuri. Am probleme la ambii genunchi si la gleznă. Am fost la patru medici. Doi mi-au sps că am nevoie de operație imediat, iar ceilalți doi au mers pe partea de fizioterapie, dar nu au garantat. Nimeni nu mi-a dat nicio sansa de 100% ca voi fi ok cu fizioterapia. Acum ma intreb daca sa fac fizioterapie și să pierd o lună-două, iar apoi să ajung la operatie? (…) Încerc să mă gândesc la mine și să iau cea mai bună decizie.

Când am aflat, am fost devastată. Eu mă așteptam să revin la dans cât mai repede, să îmi deschid sala de dans de care am tot vorbit. Am trecut prin câteva zile devastatoare, în care nu stiam ce să fac, plângeam. Andrei era lângă mine și încerca să îmi ridice moralul. Aveam 5 joburi înainte să plec, asistenta lui Mihai morar, lucram la Circul de stat, lucram cu Andreea Bălan, aveam evenimentele mele și lucram și la o sală de fitness. Dar cel mai tare mă doare că nu pot să îmi deschid sala de dans”, a detaliat Elena Marin pentru wowbiz.ro.

citește și...