Cu ce probleme s-a confruntat Elena Marin. ”Am trecut prin două intervenții. Cea din urmă, a fost o operație foarte complicată”

20.01.2022, 16:18
Cu ce probleme s-a confruntat Elena Marin. ”Am trecut prin două intervenții. Cea din urmă, a fost o operație foarte complicată”
Cu ce probleme s-a confruntat Elena Marin. ”Am trecut prin două intervenții. Cea din urmă, a fost o operație foarte complicată.

Coregrafa Elena Marin a fost prezentă la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre starea sa de sănătate și despre problemele de sănătate pe care le-a avut după ce a participat la competiția ”Survivor România, anul trecut. ”Am trecut prin două intervenții. Cea din urmă, a fost o operație foarte complicată”, a explicat aceasta.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România” în sezonul trecut. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

După încheierea competiției ”Survivor România”, Elena Marin s-a confruntat cu probleme de sănătate. Despre aceste probleme a făcut coregrafa dezvăluiri în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televizune Pro TV.

Cu ce probleme s-a confruntat Elena Marin. ”După competiția Survivor am rămas cu niște dureri foarte mari”

“După competiția Survivor am rămas cu niște dureri foarte mari. M-am întors în țară, mi-am făcut toate analizele și investigațiile și după ce am consultat mai mulți doctori, decizia finală a fost operația”, a declarat Elena Marin.

Elena Marin a mai povestit că unii colegi din echipa Faimoșiilor de la ”Suervivor România” îi spuneau că se preface și că accidentarea ei din Republica Dominicană nu a fost una atât de gravă.

“M-am prefăcut, se pare că, până acum. Am trecut prin două intervenții, una la genunchi și una la gleznă. Cea din urmă, a fost o operație foarte complicată. Cartilajul rupt a fost înlocuit de chirurgi cu două șuruburi și o panglică. Sunt optimistă și cred că mă voi recupera rapid. Undeva la mijlocul lunii februarie ar trebui să fiu ok. Vreau să-mi redeschid școala de dans”, a mai spus coregrafa.

citește și...