Brigitte Pastramă, infectată de două ori cu COVID-19: ‘Florin era să moară, a ajuns la spital’

26.01.2021, 10:05
Brigitte Pastramă, infectată de două ori cu COVID-19: 'Florin era să moară, a ajuns la spital'
Brigitte Pastramă, infectată de două ori cu COVID-19: 'Florin era să moară, a ajuns la spital'

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut că au fost infectați cu coronavirus de două ori. Conform afirmațiilor brunetei, soțul său a avut o formă mai gravă a bolii și a avut nevoie de internare. 

Invitați luni seară, 25 ianuarie, în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Brigitte și Florin Pastramă au povestit prin ce momente grele au trecut în vara lui 2020, datorită infecției cu coronavirus.

Din cauza dificulaților de respirație, Florin Pastramă a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Elias.

Brigitte și Florin Pastramă au avut coronavirus

Bruneta a mărturisit că nu s-a testat, dar este convinsă că a contractat virusul de două ori, prima dată la începutul pandemiei în luna martie, apoi, la sfârșitul lunii august. Florin Pastramă s-ar fi infectat și el tot atunci, însă simptomele acestuia au fost mai grave.

‘Am făcut de două ori Covid. Eu am avut în martie, la sfârșit. Atunci era pe la începutul pandemiei, nu am știut că era Covid. Am făcut iar amândoi, pe 14 august. De data asta, ne-am infectat amândoi. Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți.

Nu ne-am făcut testele. Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut ca moare, am chemat salvarea și l-au dus la spitalul Elias, unde a urmat protocolul de tratament de acolo’, a spus Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Florin Pastramă, de urgență la spital

Florin Pastramă a detaliat că nu mai putea să respire, însă și-a revenit repede după boală.

‘Nu puteam să mai respir, mi-au dat tratament de la spital, l-am luat acasă. A doua zi am chemat iar salvarea și nu au mai venit, au zis că nu mai au salvări și sunt caz ușor’, a spus bărbatul la Antena Stars.

Ambii soți au decis să-și facă testul de anticorpi care a ieșit pozitiv.

‘Am făcut testul de anticorpi și avem destui. Eu totuși vreau să mă și vaccinez, Florin nu vrea’, a mai declarat Brigitte.

citește și...